skip to Main Content

Νέο Music Video | Momoland & Natti Natasha – Yummy Yummy Love

Μία εκρηκτική συνεργασία από τις Momoland και τη Natti Natasha για το τραγούδι “Yummy Yummy Love” είναι εδώ για να την απολαύσεις!

Τίτλος τραγουδιού“Yummy Yummy Love”

Καλλιτέχνης: Momoland & Natti Natasha

Μουσική / Στίχοι: Cazzi Opeia, Ellen Berg, Jonatan Gusmark, Ludvig Evers, KEEPINTOUCH

Σκηνοθεσία: N/A

Εταιρεία: MLD Entertainment

Από το LP: single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 14 Ιανουαρίου 2022

Art-Cover:

Η Natti Natasha δεν είναι τυχαία ένα από τα πιο επιτυχημένα ονόματα της reggaeton και latin-pop κουλτούρας των τελευταίων ετών. Έχοντας συνάψει ουκ ολίγες και σημαντικές συνεργασίες με μεγάλα ονόματα της διεθνούς, μουσικής σκηνής, όπως οι Daddy Yankee, Ozuna, Becky G, Thalia, Farruko, Romeo Santos, Sebastian Yatra και Jonas Brothers -ανάμεσα σε άλλους- έχει στο ενεργητικό της και δύο, εμπορικά επιτυχημένες δισκογραφικές δουλειές, με την πιο πρόσφατη να είναι το album “Nattividad” που κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο του 2021.

Από την άλλη πλευρά, το βορειο-κορεατικό girl-band, Momoland, που είναι ενεργό από το 2016 έχει μία πιστή fanbase που το ακολουθεί σε κάθε του βήμα και σίγουρα ό,τι κυκλοφορεί γίνεται μεγάλη επιτυχία. Έτσι, λοιπόν, τα δύο αυτά ονόματα ένωσαν για πρώτη φορά τις δυνάμεις τους και παρουσίασαν στο κοινό το άκρως “ανεβαστικό” single “Yummy Yummy Love”. Το τραγούδι αποτελεί μία k-pop δημιουργία με εμφανή τα latin και trap στοιχεία. Στη μουσική και τους στίχους του συναντάμε τους Cazzi Opeia, Ellen Berg, Jonatan Gusmark, Ludvig Evers και KEEPINTOUCH.

Μαζί με το τραγούδι, στις 14 Ιανουαρίου κυκλοφόρησε και το music video με τις Momoland και Natti Natasha να μάς προσκαλούν σε ένα άκρως χορευτικό party.

Momoland & Natti Natasha - Yummy Yummy Love

Back To Top