skip to Main Content

Νέο Music Video | Cody Simpson – Nice To Meet You

Ο Cody Simpson στη νέα του μπαλάντα με τίτλο “Nice To Meet You”!

Τίτλος τραγουδιού“Nice To Meet You

Καλλιτέχνης: Cody Simpson

Μουσική / Στίχοι: Cody Simpson, Adrian Cota, Nick Maybury

Σκηνοθεσία: N/A

Εταιρεία: Coast House

Από το LP Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 25 Ιανουαρίου 2022

Art-Cover:

Ο Αυστραλός τραγουδιστής και τραγουδοποιός, Cody Simpson, παρουσιάζει ακόμη ένα digital single, με τίτλο “Nice To Meet You”. Το τραγούδι αποτελεί ένα σήμα κατατεθέν της μουσικής του πορείας, με τα pop στοιχεία να είναι βασικό χαρακτηριστικό του. Ωστόσο, διαπιστώνουμε πως μέσω του νέου αυτού υλικού, ο Simpson κάνει μία φρέσκα πρόταση στο κοινό, με ηχοχρώματα που αντλούνται από τη soul σκηνή και είναι εμφανώς επηρεασμένα από καλλιτέχνες, όπως ο Moby.

Στις 24 Ιανουαρίου, ο Simpson κυκλοφόρησε και το music video του “Nice To Meet You”. Σε αυτό θα απολαύσουμε τον 25χρονο καλλιτέχνη να παραθερίζει στην θάλασσα, παίζοντας κιθάρα κι ερμηνεύοντας το συναισθηματικά φορτισμένο single του. Όπως έγινε γνωστό, το τραγούδι θα συμπεριληφθεί στο επερχόμενο studio album του καλλιτέχνη, για το οποίο ανέφερε:

“Είμαι έτοιμος για ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή μου. Η ηχογράφηση αυτού του άλμπουμ και του στούντιο στο οποίο το κάναμε, με όλο αυτόν τον πλούτο της ιστορίας εκεί, ήταν μια πραγματική καθαρτική και εγγενής εμπειρία”.

Cody Simpson - Nice To Meet You

Back To Top