skip to Main Content

Νέο Music Video | Bengoa – Someone Like You

Γνωρίστε τον Στάθη Καρυπίδη ή αλλιώς Bengoa μέσα από το music video του νέου του single “Someone Like You”, με πρωταγωνίστρια την ηθοποιό Έλλη Τρίγκου!

Τίτλος τραγουδιού: “Someone Like You

Καλλιτέχνης: Bengoa

Μουσική / Στίχοι: Stathis Karipidis, Valia

Σκηνοθεσία: Stathis Karipidis

Εταιρεία: SAOS RECORDS

Από το LP: “Music For Your Red Parts”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 18 Φεβρουαρίου 2022

Art-Cover:

Ένα από τα ονόματα που απασχολούν ιδιαίτερα την ελληνική, αγγλόφωνη, μουσική βιομηχανία το τελευταίο διάστημα είναι αυτό του Bengoa. Πρόκειται για έναν Έλληνα μουσικό παραγωγό, ο οποίος ασπάζεται την ηλεκτρονική μουσική και σε συνδυασμό με τις swing και downtempo αναφορές καταφέρνει να δημιουργήσει μοναδικές δημιουργίες εμπνευσμένες από μία άλλη εποχή, με σύγχρονες “πινελιές”.

Ο Στάθης Καρυπίδης, όπως είναι το πραγματικό του όνομα, κυκλοφόρησε στις 18 Φεβρουαρίου το πρώτο single από το επερχόμενο studio album του, με τίτλο “Someone Like You”. Πρόκειται για μία άκρως ατμοσφαιρική δημιουργία, στη μουσική και τους στίχους της οποίας συναντάμε τους Stathis Karipidis και Valia. Ως τα highlights του single θα μπορούσαμε να ορίσουμε τα εξαιρετικά πνευστά, αλλά και το μπάσο, που εναλλάξ σε εντυπωσιάζουν. Η κατά τα άλλα trip-hop δημιουργία, μάλιστα, απέκτησε το δικό της music video, με την αιθέρια παρουσία της ηθοποιού Έλλης Τρίγκου να πρωταγωνιστεί σε αυτό. Την σκηνοθετική επιμέλεια του video ανέλαβε κι έφερε εις πέρας ο ίδιος ο Bengoa.

Όσον αφορά την επίσημη πρεμιέρα του album, που έχει τίτλο “Music For Your Red Parts”, αυτή έχει οριστεί για τις 8 Απριλίου μέσω της SAOS RECORDS.

Bengoa - Someone Like You

Back To Top