skip to Main Content

News | Οι Green Day ακυρώνουν τη συναυλία τους στη Μόσχα

Λόγω της έκρυθμης κατάστασης μεταξύ Ρωσίας κι Ουκρανίας, οι Green Day ακυρώνουν τη συναυλία τους στη Μόσχα!

“Με βαριές καρδιές, υπό το πρίσμα των τρεχόντων γεγονότων, αισθανόμαστε ότι είναι απαραίτητο να ακυρώσουμε το επερχόμενο show μας στη Μόσχα στο Στάδιο Spartak” ανακοίνωσαν οι Green Day. “Γνωρίζουμε ότι αυτή η στιγμή δεν αφορά σε rock shows στα στάδια, είναι πολύ μεγαλύτερη από αυτό. Αλλά γνωρίζουμε επίσης ότι το rock n’ roll είναι για πάντα και νιώθουμε σίγουροι ότι θα υπάρξει χρόνος και τόπος για να επιστρέψουμε στο μέλλον. Επιστροφές χρημάτων είναι διαθέσιμες στο σημείο αγοράς. Μείνετε ασφαλής.”

Η συναυλία έχει ήδη αφαιρεθεί από τον προγραμματισμό της περιοδείας των Green Day στον ιστότοπό τους.

Με αυτά τα λόγια οι Billie Joe Armstrong, Mike Dirnt και Tré Cool κι η ομάδα που βρίσκεται πίσω από τα μέλη του συγκροτήματος πήραν από κοινού την απόφαση για την ακύρωση/αναβολή της προγραμματισμένης συναυλίας για τις 29 Μαΐου στη Μόσχα. Παρά το γεγονός ότι η συναυλία θα πραγματοποιούταν σε τρεις μήνες, το συγκρότημα έκρινε πως δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για shows.

Οι Green Day είναι το μεγαλύτερο όνομα της Βόρειας Αμερικής που προχώρησε σε μία τέτοιου είδος κίνηση και κατ’ επέκταση τοποθετούνται πολιτικά και κοινωνικά.

Back To Top