skip to Main Content

Νέο Music Video | Gente de Zona – Q’lona

Οι Gente de Zona αποτίουν φόρο τιμής στις γυναίκες μέσα από το νέο τους single “Q’lona”!

Τίτλος τραγουδιού“Q’lona

Καλλιτέχνης: Gente de Zona

Μουσική / Στίχοι: Alexander Delgado Hernandez, Carlos Walter Chacón Roca, Edward Magdariaga, Pedro O. Domínguez p/k/a “Waldy D”, Randy Malcom Martinez Amey, Yoenni José Echevarría Barrero, Ángel Alberto Arce p/k/a “Pututi”

Σκηνοθεσία: Guillermo Figueredo

Εταιρεία: Sony Music Entertainment

Από το LP: single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 25 Φεβρουαρίου 2022

Art-Cover:

Το βραβευμένο δίδυμο της urban σκηνής, Gente de Zona, έχει αποδείξει με την πάροδο του χρόνου ότι έχει την ικανότητα να περιηγείται στις μουσικές του δημιουργίες, από τους πιο επαναστατικούς ύμνους μέχρι τα πιο χαρούμενα, καυτά και μεταδοτικά τραγούδια.

Το “Q’Lona”, το νέο τους single και το μουσικό τους video, αποτυπώνει αυτό το άρωμα που τους διακρίνει και είναι μια γιορτή για τις γυναίκες, τις ιδιότητες και τη δύναμή τους. Το video αναφέρεται στη γνωστή ρήση “ό,τι κληρονομείται, δεν κλέβεται” και αναδεικνύει στο story τις ομοιότητες της πρωταγωνίστριας και της μητέρας της, την υπέροχη φυσική της ιδιότητα και την ενδυνάμωση που επιδεικνύει στην καθημερινότητά της. Εν ολίγοις: η φυσική ομορφιά γίνεται ακόμα πιο ισχυρή και ελκυστική όταν επικρατεί η επιμονή.

Το video γυρίστηκε στην πόλη του Μαϊάμι υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Guillermo Figueredo κι είναι διαθέσιμο για να το απολαύσεις από τις 25 Φεβρουαρίου μέσω των ψηφιακών πλατφορμών. Αξίζει επίσης να αναφέρουμε πως το εν λόγω single θα είναι μέρος του νέου άλμπουμ του Gente de Zona που θα κυκλοφορήσει τον Απρίλιο του 2022.

Gente de Zona - Q'lona

Back To Top