skip to Main Content

Νέο Cover | Edgar Winter, Taylor Hawkins & Doug Rappoport – Guess I’ll Go Away

Ακούστε τη διασκευή στο “Guess I’ll Go Away” του Johnny Winter από τους Edgar Winter, Taylor Hawkins και Doug Rappoport!

Τίτλος τραγουδιού: “Guess I’ll Go Away”

Καλλιτέχνης: Edgar Winter, Taylor Hawkins & Doug Rappoport

Μουσική/Στίχοι: J. Winter

Πρώτη εκτέλεση: Johnny Winter (1970)

Εταιρεία: Big Machine Label Group

Από το LP: “Brother Johnny”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 16 Απριλίου 2022

Art-Cover:

Ο ντράμερ των Foo Fighters, Taylor Hawkins, εμφανίζεται μετά θάνατον σε ένα νέο τραγούδι. Είναι μια διασκευή του τραγουδιού του Johnny Winter του 1970 “Guess I’ll Go Away”, που ερμηνεύτηκε από τον Hawkins με τον αδελφό του Winter, Edgar, και τον κιθαρίστα Doug Rappoport. Στα κύρια φωνητικά συναντά με τον ίδιο τον Hawkins.

Το “Guess I’ll Go Away” εμφανίζεται στο νέο album του Edgar Winter, “Brother Johnny”. Σε ένα σημείωμα, που υπογράφεται από τον Winter και τη σύζυγό του Monique, ο μουσικός εξήγησε πώς αποφάσισε να στρατολογήσει τον Hawkins για τη διασκευή. “(Το ‘Guess I’ll Go Away’) ξεχωρίζει στο μυαλό μου ως το πιο ενεργητικό και πιο σκληρό τραγούδι σε ολόκληρο το album, έγραψε. Ένας πρόδρομος του heavy metal”.

Η νέα διασκευή του Johnny Winter είναι η πρώτη μεταθανάτια κυκλοφορία από τον Taylor Hawkins, ο οποίος πέθανε τον Μάρτιο του 2022 σε ηλικία 50 ετών. Ο Hawkins ήταν σε περιοδεία στη Νότια Αμερική με τους Foo Fighters τη στιγμή του θανάτου του. Το συγκρότημα από τότε ακύρωσε όλες τις επερχόμενες ημερομηνίες περιοδείας.

Edgar Winter, Taylor Hawkins & Doug Rappoport - Guess I’ll Go Away

Original song: Johnny Winter - Guess I’ll Go Away (1970)

Back To Top