skip to Main Content

Νέo Cover | Post Malone – Chip ‘n Dale Rescue Rangers Theme

Oι 1000mods προσκάλεσαν σπουδαίους μουσικούς όπως ο Nίκος Βελιώτης κι ο Άκης Ζώης των Villagers of Ioannina City σε μια μοναδική σύμπραξη όπου έκλεισαν για λίγο τους ενισχυτές και δημιούργησαν το “Lucid Dream”.

Τίτλος τραγουδιού“Chip ‘n Dale Rescue Rangers Theme

Καλλιτέχνης: Post Malone

Μουσική/Στίχοι: Mark Mueller

Πρώτη Εκτέλεση: Jeff Pescetto (1988)

Εταιρεία: UMG/Walt Disney Records

Από το LP: single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 20 Μαΐου 2022

Art-Cover:

Νωρίτερα μέσα στον μήνα, είχε γίνει γνωστό πώς ο Post Malone ηχογράφησε ένα νέο θέμα για τη νέα live action ταινία “Chip ‘N Dale Rescue Rangers” με τον John Mulaney και τον Andy Samberg να δανείζουν τις φωνές τους στους πασίγνωστους ήρως Chip και Dale αντίστοιχα. Το soundtrack του “Chip ‘N Dale Rescue Rangers”, είναι πλέον διαθέσιμο και μαζί του, το νέο θεματικό τραγούδι που διασκεύασε ο πασίγνωστος τραγουδιστής.

Το “Chip ‘n Dale Rescue Rangers Theme”, όπως υποδηλώνει ο τίτλος, είναι το θεματικό τραγούδι που εμφανιζόταν στην αρχή κάθε επεισοδίου της ομότιτλης σειράς που έκανε πρεμιέρα στα τέλη της δεκαετίας του 80 και φέρει την υπογραφή του Mark Mueller στους στίχους και τη μουσική. Την αρχική του εκτέλεση είχε ερμηνεύσει ο Jeff Pescetto, ο οποίος είχε τραγουδήσει και τα themes άλλων σειρών κινουμένων σχεδίων της Disney, όπως “DuckTales” και “Darkwing Duck”, ενώ το συγκρότημα των The Jets είχε ηχογραφήσει την extended version του, την οποία είχαν κυκλοφορήσει συνοδευόμενη από το επίσημο music video του.

Η animation/live-action ταινία “Rescue Rangers”, που είναι διαθέσιμη και στο Disney+, διαδραματίζεται στο Λος Άντζελες 30 χρόνια μετά την ομώνυμη τηλεοπτική σειρά του 1988. Ο Chip εργάζεται ως ασφαλιστής ενώ ο Dale υποβλήθηκε σε “χειρουργική επέμβαση CGI”.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν επίσης οι KiKi Layne, Will Arnett, Keegan-Michael Key, Eric Bana, Flula Borg, Dennis Haysbert, Tress MacNeille, Tim Robinson, Seth Rogen, JK Simmons και Chris Parnell.

Post Malone - Chip 'n Dale Rescue Rangers Theme

Back To Top