skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Demi Lovato – 29

Η Demi Lovato κυκλοφόρησε το τρίτο single, “29”, από τον επερχόμενο δίσκο της!

Τίτλος τραγουδιού: “29”

Καλλιτέχνης: Demi Lovato

Μουσική/Στίχοι: Alex Niceforo, Demi Lovato, Keith Sorrells, Laura Veltz, Sean Douglas, Warren Okay Felder

Εταιρεία: Demi Lovato LP4/Island

Από το LP: “Holy Fvck”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 17 Αυγούστου 2022

Art-Cover:

Η Demi Lovato κυκλοφόρησε το “29”, το τελευταίο single από το πολυαναμενόμενο νέο studio album της, “Holy Fvck”, που θα κυκλοφορήσει αυτή την Παρασκευή, 19 Αυγούστου μέσω της Island Records.

Η Lovato θα κάνει το ντεμπούτο της τηλεοπτικής ερμηνείας του “29” στο The Tonight Show με πρωταγωνιστή τον Jimmy Fallon το βράδυ στις 18 Αυγούστου. Η παράσταση είναι μέρος των τριών νυχτών παραμονής της star στην εκπομπή.

Το “Holy Fvck” σηματοδοτεί το όγδοο studio album της Lovato και είναι ένα ηχητικό ταξίδι βασισμένο σε rock και pop-punk ρίζες και απεικονίζει μια σοβαρή, αλλά και αυθόρμητη αναδρομική εμπειρία ζωής. Το album των 16 τραγουδιών θα περιλαμβάνει τα singles που είχαν κυκλοφορήσει προηγουμένως “Skin of My Teeth” και “Substance” και στοιχεία από τους Yungblud, Royal & The Serpent και Dead Sara.

Επιπλέον, η Lovato θα φέρει το album στους θαυμαστές σε όλη τη Νότια Αμερική και τη Βόρεια Αμερική αυτό το Φθινόπωρο μέσω της περιοδεία “Holy Fvck”. Οι θαυμαστές μπορούν να περιμένουν να ακούσουν νέα τραγούδια από το album, καθώς και επανασχεδιασμένες rock εκδοχές των επιτυχιών της Lovato, όπως τα “Sorry Not Sorry”, “Cool for the Summer” και πολλά άλλα.

Demi Lovato - 29

Back To Top