skip to Main Content

Νέο Music Video | Aya Nakamura – SMS

Η Aya Nakamura στο νέο music video για το single “SMS”!

Τίτλος τραγουδιού“SMS”

Καλλιτέχνης: Aya Nakamura

Μουσική / Στίχοι: Aya Nakamura, Hardlevel, Shuriken Music

Σκηνοθεσία: Yanis Challab

Εταιρεία: Rec. 118

Από το LP: Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 1 Δεκεμβρίου 2022

Art-Cover:

Παρά τις όποιες δημοσιεύσεις που τη φέρνουν στο προσκήνιο, όχι για τους πιο ευχάριστους λόγους, η Aya Nakamura συνεχίζει αδιάκοπα τη μουσική της καριέρα. Την 1η Δεκεμβρίου, λοιπόν, κυκλοφόρησε στις streaming εφαρμογές και πλατφόρμες το ολοκαίνουριο single της, με τίτλο “SMS”. Πρόκειται για μία mid-tempo, afropop δημιουργία, τη μουσική και τους στίχους της οποίας υπογράφουν οι Hardlevel και Shuriken Music σε συνεργασία με την τραγουδίστρια.

Ανήμερα της πρεμιέρας του single απολαύσαμε και το music video του, όπου η Nakamura παραβρίσκεται σε ένα γυναικείο party. Την σκηνοθετική επιμέλεια ανέλαβε ο Yanis Challab.

Μπορεί η τελευταία, δισκογραφική δουλειά της τραγουδίστριας να κυκλοφόρησε το 2020 (“Aya”), ωστόσο η ίδια δεν σταμάτησε την δράση της στη μουσική βιομηχανία. Τόσο το ανεξάρτητο single της “Bobo” που αναδείχθηκε “πλατινένιο”, όσο και το “Dégaine” για το οποίο συνεργάστηκε με τον Damso έγιναν μεγάλες, εμπορικές επιτυχίες με το τελευταίο να λαμβάνει “διαμαντένια” διάκριση χάρη στις πωλήσεις και τα streams του.

Aya Nakamura - SMS

Back To Top