skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Paris Hilton feat. Kim Petras – Stars Are Blind (Paris’ Version)

Η Paris Hilton επαναφέρει το “Stars Are Blind” μέσα από μία συνεργασία με την Kim Petras!

Τίτλος τραγουδιού“Stars Are Blind (Paris’ Version)”

Καλλιτέχνης: Paris Hilton feat. Kim Petras

Μουσική / Στίχοι: Fernando Garibay, Kentrick Patrick, Kim Petraslil aaron, Ralph McCarthy, Sheppard Solomon

Εταιρεία: 11:11 Media

Από το LP: Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 2 Ιουνίου 2023

Art-Cover:

Δεκαεπτά χρόνια αφότου άλλαξε για πάντα τα gay clubs με την κυκλοφορία του “Stars Are Blind”, η Paris Hilton επισκέπτεται ξανά τη club σκηνή, κυκλοφορώντας την Paris’ Version του τραγουδιού με την καλή της φίλη Kim Petras.

Το τραγούδι ανοίγει με τα φωνητικά της Hilton σε μια ανανεωμένη εκδοχή του αρχικού ρυθμού του τραγουδιού, πριν συμμετέχει η Petras με έναν νέο στίχο. “Baby baby, I can be your confidante/Come on over if you’re down or not,” ενώ στη συνέχεια προσθέτει, “Why shouldn’t we be with the ones we really love? Now tell me who else you’ve been dreaming of.”

Η Hilton κυκλοφόρησε αποκλειστικά ένα solo, το “Paris’ Version” του τραγουδιού στο Amazon Music τον Δεκέμβριο, όταν ηχογράφησε φρέσκα φωνητικά και δούλεψε με τον Fernando Garibay – ο οποίος παρήγαγε το πρωτότυπο τραγούδι πριν από 15 χρόνια – και χτύπησε τον Clint Gibbs για να μιξάρει το έργο. Το single ήταν η πρώτη γεύση “ολοκαίνουργιας μουσικής” που είναι “στο δρόμο” το 2023.

Πέρυσι, η Hilton ερμήνευσε το τραγούδι μαζί με τη Sia και τη Miley Cyrus κατά τη διάρκεια του πρωτοχρονιάτικου πάρτι της Miley του NBC. Και τον περασμένο Ιούνιο, ενώθηκε με την Christina Aguilera σε μια συναυλία στο Los Angeles Pride τον Ιούνιο για να ερμηνεύσει το “Stars Are Blind” για πρώτη φορά εδώ και χρόνια.

Paris Hilton feat. Kim Petras – Stars Are Blind (Paris’ Version)

Back To Top