skip to Main Content

Νέα Διασκευή | Passenger – A Change Is Gonna Come

Μία βόλτα στην εξοχή μπορεί τελικά να είναι πολύ δημιουργική!

Τίτλος τραγουδιού“A Change is Gonna Come”

Καλλιτέχνης: Passenger

Μουσική / Στίχοι: Sam Cooke

Πρώτη Εκτέλεση: Sam Cooke (1964)

Σκηνοθεσία: Jarrad Seng

Από το album: –

Art-Cover:

Αυτό ισχύει γενικά, αλλά και ειδικά για τον Michael David Rosenberg ή αλλιώς Passenger. Κατά τη διάρκεια της παγκόσμιας περιοδείας του βρίσκεται αυτή την περίοδο ο Βρετανός τραγουδιστής και συγκεκριμένα αποφάσισε να κάνει μία εκδρομή αναψυχής μεταξύ των live εμφανίσεων του στην Νέα Υόρκη και το Μόντρεαλ. Σκοπός της περιοδείας του είναι η προώθηση του τελευταίου κι έβδομου δίσκου του, “Young as the Morning, Old as the Sea”, που κυκλοφόρησε στις 23 Σεπτεμβρίου του 2016.

Από τον νέο αυτό δίσκο, ήδη έχουμε απολαύσει τα singles “Somebody’s Love”, “Anywhere”, αλλά και το “Beautiful Birds” σε μία συνεργασία με την νεαρή ερμηνεύτρια, Birdy. Αυτή τη φορά, όμως, αναφερόμαστε σε μία δημιουργία, η οποία δεν περιλαμβάνεται στον δίσκο του Passenger, αλλά προέκυψε ξαφνικά και τη μοιράστηκε μαζί μας.

Αναφερόμαστε στην διασκευή που έκανε πάνω στο τραγούδι του Sam Cooke, με τίτλο “A Change is Gonna Come”. Η πρωτότυπη version κυκλοφόρησε στις 22 Δεκεμβρίου του 1964 και αποτέλεσε για μία ορχηστρική μπαλάντα, την οποία μετέπειτα θέλησαν να διασκευάσουν περισσότερα από σαράντα ονόματα της διεθνούς μουσικής σκηνής. Αυτή τη φορά, ο Passenger προβάλει την πιο jazz εκδοχή του μέσα από το συγκεκριμένο τραγούδι. Μαζί κυκλοφόρησε και το video clip αυτού, σε σκηνοθεσία του Jarrad Seng, όπου ο Passenger ερμηνεύει το “A Change Is Gonna Come” περιφερόμενος πάνω σε μία παγωμένη λίμνη κι ένα κάτασπρο τοπίο.

Sam Cooke - A Change Is Gonna Come (1964)

Passenger - A Change Is Gonna Come

Back To Top