skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Amber Coffman – No Coffee

Το debut solo EP της είναι καθοδόν…

Τίτλος τραγουδιού“No Coffee”

Καλλιτέχνης: Amber Coffman

Μουσική / Στίχοι: Amber Coffman

Από το album: “City of No Reply”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : T.B.A.

Art-Cover:

Έχοντας ως προϋπηρεσία την συμμετοχή της στο pop, indie rock συγκρότημα, Dirty Projectors, η Amber Coffman παίρνει τα μελωδικά φωνητικά της και ξεκινάει solo καριέρα. Μέχρι τον Ιούνιο θα έχει κυκλοφορήσει το debut EP της, με τίτλο “City of No Reply” και για τον λόγο αυτό έχει ήδη ξεκινήσει την προώθησή του από το προηγούμενο έτος. Έχοντας ήδη συστήσει στο κοινό της το πρώτο single από αυτό, με τίτλο “All To Myself”, η Αμερικανίδα τραγουδίστρια μας παρουσιάζει και το δεύτερο κατά σειρά solo single της.

Για μία εθιστική αγάπη πολλού κόσμου μας μιλάει μέσα από το νέο της single, το οποίο φέρει τον τίτλο “No Coffee”. Ο funky ρυθμός του τραγουδιού, μαζί με τα φωνητικά της Coffman έχουν ως αποτέλεσμα μία ανοιξιάτικη δημιουργία. Οι συνεργασίες της τραγουδίστριας, με ονόματα όπως του Frank Ocean και των Mazor Lazer μόνο παραγωγικές για την ίδια θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν.

Η μουσική και οι στίχοι του τραγουδιού φέρουν την υπογραφή της ίδιας της Coffman και μπορείς να απολαύσεις το “No Coffee” μέσα από τον σύνδεσμο που ακολουθεί.

Amber Coffman – No Coffee

Back To Top