skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Carly Rae Jepsen – Runaways

Μία μελωδική pop μπαλάντα από την Jepsen για την “Ballerina”.

Τίτλος τραγουδιού“Runaways”

Καλλιτέχνης: Carly Rae Jepsen

Μουσική / Στίχοι: Carly Rae Jepsen, Dana Parish, Andrew B Hollander

Από το album: “Ballerina / Leap O.S.T.”

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 19 Απριλίου 2017

Art-Cover:

Η νεαρή pop τραγουδίστρια με καταγωγή από τον Καναδά φαίνεται πως δεν κάθεται ποτέ σε ηρεμία. Ενώ ακόμα προωθεί το πιο πρόσφατο και τρίτο κατά σειρά album της, με τίτλο “Emotion”, που κυκλοφόρησε στις 24 Ιουνίου του 2015, η Carly Rae Jepsen ετοιμάζει το επερχόμενο project της, για το οποίο δεν έχουν ανακοινωθεί περισσότερες λεπτομέρειες πέρα από το ότι πρόκειται για υλικό σε disco ηχοχρώματα κι εντελώς διαφορετικό από ό,τι την έχουμε συνηθίσει.

Σε άλλα νέα ακόμα ένα τραγούδι της Jepsen ήρθε ανάμεσά μας μέσα από το soundtrack της animated ταινίας “Ballerina” ή αλλιώς “Leap”. Η Carly Rae Jepsen έχει δανίσει την φωνή της για τον ρόλο της Odette, μιας μυστηριώδους φύλακα και πρώην prima μπαλαρίνα που βοηθάει την Félicie, το ορφανό κορίτσι που κυνηγάει το όνειρό του.

Η ταινία πραγματεύεται την ιστορία ενός ένα ορφανού κοριτσιού, το οποίο ονειρεύεται να γίνει μπαλαρίνα, ενώ στο μεταξύ αλλάζει θέση με κάποιον άλλον και φτάνει πιο κοντά στο όνειρό της. Αξίζει να σημειωθεί ότι η μουσική και οι στίχοι του τραγουδιού ανήκουν στην ίδια, σε συνεργασία με τους Dana Parish και Andrew B Hollander.

Carly Rae Jepsen - Runaways

Back To Top