skip to Main Content

Νέο Video Clip | Good Charlotte feat. Kellin Quinn – Keep Swingin’

Good Charlotte κυκλοφόρησαν ένα ολοκαίνουριο video clip και ανακοίνωσαν περιοδεία τους στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Τίτλος τραγουδιού: “Keep Swingin'”

Καλλιτέχνης: Good Charlotte feat. Kellin Quinn

Μουσική / Στίχοι: –

Σκηνοθεσία: Ryan Watanabe

Από το album: “Youth Authority”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 15 Ιουλίου 2016

Art-Cover:

Οι Βετεράνοι της pop – punk, Good Charlotte κυκλοφόρησαν μετά από λίγο καιρό το video clip για το τραγούδι “keep Swingin’”, στο οποίο συμμετέχει o frontman των Sleeping with Sirens, Kellin Quinn. Tο τραγούδι αυτό είναι βγαλμένο από το πιο πρόσφατο, comeback album του συγκροτήματος, με τίτλο “Youth Authority”, που κυκλοφόρησε τον περασμένο Ιούλιο από την MDDN και την Kobalt Music Group. Πρόκειται για το έκτο, studio album των Good Charlotte, που αποτελεί την πρώτη κυκλοφορία τους μετά το album του 2010, “Cardiology’.

To “keep Swingin’” είναι ένα τραγούδι που παραμένει πιστό στο pop-punk ύφος των Good Charlotte. Μέσα από την μουσική και τους στίχους του, ενθαρρύνει τον ακροατή, ώστε να κρατάει πάντα την αυθεντικότητά του και να μην αποθαρρύνεται από τυχόν λάθη και από τα όσα λέγονται. “We keep swingin’ and we all just go down/ Saying and playing what we think” (…) “You and I will work it out somehow/ Come on, come on”.

Όσο για το καινούριο video clip του “Keep Swingin’”, αυτό περιλαμβάνει υλικό από live shows του συγκροτήματος, στα οποία εμφανίζεται και ο Κellin Quinn, καθώς και σκηνές από τα backstage, που προσδίδουν μια τρυφερότητα και κάνουν το όλο αποτέλεσμα πιο προσωπικό. Η σκηνοθεσία ανήκει στον φωτογράφο Ryan Watanabe. 

Παράλληλα, οι Good Charlotte ανακοίνωσαν περιοδεία τους στο Ηνωμένο Βασίλειο, η οποία θα διαρκέσει από τα τέλη του Νοέμβρη, μέχρι αρχές του Δεκέμβρη.

Good Charlotte feat. Kellin Quinn - Keep Swingin'

Back To Top