skip to Main Content

Νέο Single | Jaira Burns – Burn Slow

Η νεαρή τραγουδίστρια από το Λος Άντζελες, Jaira Burns, μας συστήνει το δεύτερο single της, “Burn Slow”.

Τίτλος τραγουδιού“Burn Slow”

Καλλιτέχνης: Jaira Burns

Μουσική / Στίχοι: Michelle Buzz, Charles Stephens III, Carlos Battey, Ryan Tedder

Από το album: Digital Single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single : 3 Αυγούστου 2017

Art-Cover:

Τα πρώτα της βήματα σημειώνει στη μουσική βιομηχανία η Jaira Burns και ξεκινάει να μας παρουσιάζει το πρωτότυπο υλικό της. Με καταγωγή από το Λος Άντζελες, η Αμερικανίδα τραγουδίστρια ασπάζεται τις electro – pop μουσικές αναφορές, τις οποίες εφαρμόζει και στις συνθέσεις της. Προς το παρόν, η Burns μας έχει συστήσει -πάντα ψηφιακά- το πρώτο της single, με τίτλο “Ugly”.

Το “Ugly”, λοιπόν, κυκλοφόρησε στις 16 Ιουνίου 2017 και μαζί με αυτό η Burns μας παρουσίασε το video clip του, στο οποίο συμμετέχει η Kylie Jenner. Το follow-up single ήρθε μετά από λίγο καιρό και στις 3 Αυγούστου ακούσαμε στις ψηφιακές πλατφόρμες το “Burn Slow”. Η μουσική και οι στίχοι του εν λόγω single φέρουν την υπογραφή των Michelle Buzz, Charles Stephens III, Carlos Battey και Ryan Tedder.

Η pop μελωδία του τραγουδιού και τα electro ηχοχρώματα έρχονται σε αρμονία με την γλυκιά φωνή της Burns, η οποία αποφάσισε να κυκλοφορήσει κάτι “ασφαλές” και μακρυά από πειραματισμούς, ώστε να τύχει ευνοϊκής ανταπόκρισης από κοινό και κριτές. Τόσο το “Burn Slow”, όσο και το προηγούμενο single της, “Ugly”, δεν έχει αναφερθεί εάν θα περιλαμβάνονται σε κάποιο EP ή ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά, ωστόσο η μέχρι τώρα προσπάθειές της μπορούν να χαρακτηριστούν αξιοπρεπείς.

Jaira Burns - Burn Slow

Back To Top