skip to Main Content

Νέο Video Clip | The Flaming Lips – Almost Home (Blisko Domu)

Οι The Flaming Lips κυκλοφόρησαν το νέο τους video clip!

Τίτλος τραγουδιού: “Almost Home (Blisko Domu)

Καλλιτέχνης: The Flaming Lips

Μουσική / Στίχοι: Matt Duckworth, Jake Ingalls, Derek Brown, Michael Ivins, Wayne Coyne, Steven Drozd & Nicholas Ley

Σκηνοθεσία: N/A

Από το album: “Oczy Mlody”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 13 Ιανουαρίου 2017

Art-Cover:

Οι The Flaming Lips είναι ένα από τα πιο γνωστά Αμερικάνικα rock συγκροτήματα, που η ιστορία τους ξεκινάει από το 1983. Μετά από διάφορα EPs στις αρχές των ‘80s, ενώ έπειτα υπέγραψαν το χρυσό συμβόλαιο με την δισκογραφική εταιρία Warner Bros. Το πρώτο τους τραγούδι που κυκλοφόρησαν, έπειτα από την μεγάλη συμφωνία με την εν λόγω δισκογραφική, είναι το “She Don’t Use Jelly”, το οποίο είναι η μεγαλύτερη τους επιτυχία.

Το γνωστό συγκρότημα έχει κυκλοφορήσει, όλα αυτά τα χρόνια, δεκατέσσερα ολοκληρωμένα albums. Ο τελευταίος τους δίσκος είναι ο “Oczy Mlody” (μτφρ: τα νεαρά μάτια), ο οποίος έγινε διαθέσιμος στις 13 Ιανουαρίου από την Warner Bros και Bella Union. Το καινούριο project των The Flaming Lips περιλαμβάνει 12 ολοκαίνουρια τραγούδια, εκ των οποίων τα δύο είναι συνεργασία με τον Reggie Watts (“There Should Be Unicorns”) και τη Miley Cyrus (“We a Famly”).

Πριν τη διαθεσιμότητα του album, οι The Flaming Lips κυκλοφόρησαν το πρώτο single “The Castle” στα τέλη Οκτωβρίου. Έπειτα έγιναν διαθέσιμα 4 επιπλέον singles, με το τελευταίο να είναι το “Nigdy Nie (Never No)”, ταυτόχρονα με την πρεμιέρα του δίσκου. Αρκετούς μήνες μετά, και αφού όλοι πίστευαν όλοι ότι η προώθηση του δίσκου έφτασε στο τέλος του, το συγκρότημα επιφυλάσσει άλλη μια έκπληξη.

Το έκτο – κατά σειρά – single του “Oczy Mlody” είναι το “Almost Home (Blisko Domu)”. Το εν λόγω τραγούδι, είναι επηρεασμένο από ένα meme που είδε ο lead singer του συγκροτήματος – Wayne Coyne – στο Instagram. Τους στίχους υπογράφουν οι Matt Duckworth, Jake Ingalls, Derek Brown, Michael Ivins, Wayne Coyne, Steven Drozd & Nicholas Ley. Το video clip του τραγουδιού είναι μία ταινία μικρού μήκους, με στοιχεία περιπέτειας και επιστημονικής φαντασίας.

The Flaming Lips - Almost Home (Blisko Domu)

Back To Top