skip to Main Content

Νέα Συνεργασία & Video Clip | Charly Black & Luis Fonsi – Party Animal

Ο Luis Fonsi συμμετέχει στο πρώτο του single μετά το “Despacito”!

Τίτλος τραγουδιού“Party Animal”

Καλλιτέχνης: Charly Black & Luis Fonsi

Μουσική / Στίχοι: Charly Black, Luis Fonsi, Atella

Από το album: digital single

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 14 Σεπτεμβρίου 2017

Art-Cover:

Μετά την τεράστια επιτυχία που σημείωσε το single “Despacito”, ο Luis Alfonso Rodríguez López-Cepero (γνωστός σε όλος ως Luis Fonsi) είναι και πάλι εδώ με ένα ολοκαίνουριο single.

Για την ακρίβεια ο Πορτορικανός τραγουδιστής συμμετείχε στην πρόσφατη επιτυχία του superstar της dancehall, Charly Black, που φέρει τον τίτλο “Party Animal”. Το τραγούδι είναι πιστό δείγμα της μουσικής του τελευταίου, απομακρύνοντας ελαφρώς τον Fonsi από την Pop-latin μουσική του αλλά και από την ισπανική γλώσσα, καθώς στο εν λόγω single εμφανίζεται να τραγουδά στα αγγλικά, προσθέτοντας μόνο μερικές ισπανικές λέξεις στους στίχους για να διατηρήσει έστω και λίγο το latin στοιχείο του, σε αντίθεση με το περιβόητο, “Despacito” αλλά και το “Kissing Strangers” (με τους DNCE και Nicki Minaj).

Το “Party Animal” δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τον μουσικό παραγωγό και DJ, Atella, που υπογράφει και την παραγωγή του. O Atella στο πλαίσιο της συμμετοχής του στο μουσικό duo των Atellagali έγινε γνωστός για την δημιουργία επίσημων remixes για ονόματα όπως: Axwell Ingrosso, Imagine Dragons και J Balvin. Την μίξη του τραγουδιού υπογράφει ο Josh Gudwin (Justin Bieber και Juanes).

Το τραγούδι συνοδεύεται και από ολοκαίνουριο video-clip στο οποίο όμως δεν εμφανίζονται οι δύο ερμηνευτές του αλλά μια ομάδα από καλλίγραμμα κορίτσια που παρουσιάζουν την χορογραφία του τραγουδιού με φόντο άλλοτε τους δρόμους της πόλης και άλλοτε μια όμορφη παραλία!

Charly Black & Luis Fonsi - Party Animal

Back To Top