skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | LÉON – No Goodbyes

Η LÉON μας συστήνει ακόμα ένα τραγούδι από τον πρόσφατο δίσκο της, “Surround Me”!

Τίτλος τραγουδιού“No Goodbyes”

Καλλιτέχνης: LÉON

Μουσική / Στίχοι: LÉON

Από το album: “Surround Me”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 6 Οκτωβρίου 2017

Art-Cover:

Η LÉON, με καταγωγή από την Σουηδία, αποτελεί ένα από τα ιδιαίτερα ‘αστέρια’ της pop μουσικής σκηνής. Χωρίς να χαραμίζει το ταλέντο της με αδιάφορες δημιουργίες, έχει καταφέρει να αποτελέσει μια από τις περισσότερο καταξιωμένες τραγουδίστριες στο είδος της, ενώ μέσα από τη δουλειά της παρουσιάζει μία συνεχή πρόοδο. Αυτό το διάστημα, η Lotta Lindgren, όπως είναι το πραγματικό της όνομα βρίσκεται διαρκώς στο προσκήνιο, με σκοπό την προώθηση της νέας της δουλειάς, που ακούει στον τίτλο “Surround Me”.

Πρόκειται για το τέταρτο κατά σειρά EP της νεαρής τραγουδίστριας, η πρεμιέρα του οποίου έγινε στις 6 Οκτωβρίου, μέσω της Columbia Records. Τέσσερα συνολικά τραγούδια περιλαμβάνει o ατμοσφαιρικός της δίσκος, από τον οποίο η LÉON μάς έχει συστήσει ήδη το Body και το title track,Surround Me, ενώ το ελπιδοφόρο “I Believe In Us” δεν θα μπορούσε να λείπει από την λίστα, μιας και ήταν το πρώτο που παρουσίασε. Κινούμενη στο ίδιο μοτίβο και στα τέσσερα τραγούδια, θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε τόσο την ίδια, όσο και αυτά μελαγχολικά κι ονειροπόλα.

Αυτή τη φορά, η αφορμή για να μιλήσουμε για την LÉON είναι το τραγούδι της “No Goodbyes”. Η μουσική και η στίχοι του τραγουδιού φέρουν αποκλειστικά την υπογραφή της, ενώ μέσα από αυτό, μας μιλάει για την δυσκολία του να λες ‘αντίο’. Ωστόσο, η αισθαντική ερμηνεύτρια άφησε την μελαγχολική αυτή μπαλάντα για το τέλος, καθορίζοντας έτσι την οριστική παρουσίαση του EP, αλλά και τον προπομπό νέων επαγγελματικών σχεδίων.

LÉON - No Goodbyes

Back To Top