skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Ride – Pulsar

To δημοφιλές βρετανικό συγκρότημα Ride μοιράζεται με το κοινό του ένα ολοκαίνουριο τραγούδι.

Τίτλος τραγουδιού«Pulsar»

Καλλιτέχνης: Ride

Μουσική / Στίχοι: N/A

Από το album: Digital Single

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 27 Οκτωβρίου 2017

Art-Cover:

Ο τίτλος του νέου τους single ακούει στο «Pulsar» και πρόκειται για ένα τραγούδι εμπνευσμένο από το… διάστημα.

Οι Ride αποτελούνται από τους Andy Bell (Oasis / BeadyEye), Mark Gardener, Laurence “Loz” Colbert και Steve Queralt. Αρχικά, έγιναν γνωστοί ως μέλη της ‘shoegazing’, ενός μουσικού στυλ που εμφανίστηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο στα τέλη της δεκαετίας του ’80, με στοιχεία indie rock, alternative rock και neo-psychedelic.

Πρόσφατα, έκαναν το δυναμικό τους comeback, με τη κυκλοφορία του νέου τους album «Weather Diaries» τον Ιούνιο του 2017, ο πρώτος δίσκος τους ύστερα από 21 χρόνια δισκογραφικής απουσίας. Συμπεριέλαβαν τα singles «Charm Assault», «Home Is A Feeling» και το «All I Want», με το τελευταίο να φέρει ένα πολιτικό μήνυμα εναντίον της Theresa May.

Εντούτοις, το νέο τους τραγούδι «Pulsar» σε παραγωγή του Erol Alkan, δεν συμπεριλαμβάνεται σε κανέναν από τους προηγούμενους δίσκους. Μάλιστα, ο Loz Colbert, drummer του συγκροτήματος, σε πρόσφατες δηλώσεις του είπε:

«Το ‘Pulsar’ επαναπροσδιορίζει παλιά δείγματα οργάνων, μεταβάσεις από το διάστημα, εφέ, βαριά beats και παλλόμενες χορδές. Ο τίτλος του τραγουδιού είναι επηρεασμένος από το ορχηστρικό ‘Telstar’ της δεκαετίας του ’60, αλλά και θεματικά. Η ιδέα ήταν να δημιουργήσουμε ένα είδος «διαστημικού ύμνου» για το φως, την ύπαρξη, το ταξίδι και την επιστροφή.»

Επί του παρόντος, οι Ride αναμένεται να ξεκινήσουν την περιοδεία τους στη Μεγάλη Βρετανία, ενώ αναμένεται να πραγματοποιήσουν live εμφανίσεις καθ’ όλη τη διάρκεια του Νοέμβρη, χωρίς να γνωρίζουμε ακόμα περαιτέρω λεπτομέρειες.

Ride - Pulsar

Back To Top