skip to Main Content

Νέο Video Clip | Sharon Jones & the Dap-Kings – Sail On!

Οι Sharon Jones & the Dap-Kings παρουσίασαν το νέο video clip για το “Sail On!”, ένα τραγούδι από το τελευταίο τους L.P., “Soul of a Woman”.

Τίτλος τραγουδιού“Sail On!”

Καλλιτέχνης: Sharon Jones & the Dap-Kings

Μουσική / Στίχοι: Cochemea Gastelum

Σκηνοθεσία: Chris George

Από το album«Soul of a Woman»

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 17 Νοεμβρίου 2017

Art-Cover:

Όπως το “ζεστό” video clip του συγκροτήματος για το “Call on God”, έτσι και το ξεσηκωτικό “Sail On!”, βασίζεται σε αρχειακό υλικό της Jones που την έχει αποθανατίσει να ηχογραφεί το τραγούδι με τη μπάντα της στα Daptone Studios του Brooklyn λίγους μήνες πριν από το θάνατό της τον Νοέμβριο του 2016.

Τον περασμένο Νοέμβριο, οι Dap-Kings συγκεντρώθηκαν στην εκπομπή, “The Tonight Show” για να πραγματοποιήσουν μια συνέντευξη προς τιμήν της Jones, όπου η μπάντα ερμήνευσε ζωντανά το “Sail On!” και το “Searching for a New Day” με την εκλιπούσα Jones να προβάλλεται στο παρασκήνιο μέσα από video. Και τα δύο τραγούδια εμπεριέχονται στο δίσκο “Soul of a Woman”, που έμελλε να γίνει το “κύκνειο άσμα” της τραγουδίστριας με την εκπληκτική φωνή.

Η Jones σημείωσε σημαντική επιτυχία σχετικά αργά στη ζωή, όταν κυκλοφόρησε το πρώτο δίσκο της σε ηλικία 40 ετών. Το 2014, προτάθηκε για το πρώτο της Grammy, στην κατηγορία “Best R’n’B Album”, για το “Give the People What They Want”. Στις 3 Ιουνίου 2013, ανακοίνωσε πως είχε διαγνωστεί με καρκίνο στη χολή που αργότερα μετατράπηκε σε παγκρεατικό καρκίνο 2ου σταδίου, για τον οποίο υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο ήπαρ και σε χημειοθεραπεία. Η Jones πέθανε στις 18 Νοεμβρίου 2016, στο Cooperstown της Νέας Υόρκης σε ηλικία 60 ετών.

Sharon Jones & the Dap-Kings - Sail On!

Back To Top