skip to Main Content

Νέο Video Clip | Pitbull & Stereotypes feat. Abraham Mateo & E-40 – Jungle

Ο Pitbull και η παρέα του βρίσκονται στα πέριξ εξωτικού νησιού και δίνουν εικόνα στο “Stereotypes”!

Τίτλος τραγουδιού“Jungle”

Καλλιτέχνης: Pitbull & Stereotypes feat. Abraham Mateo & E-40

Μουσική / Στίχοι: Pitbull & Stereotypes

Σκηνοθεσία: Ν/Α

Από το album: «Greatest Hits»

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 1 Δεκεμβρίου 2017

Art-Cover:

Δεν έχει περάσει αρκετός καιρός από την κυκλοφορία της νέας μουσικής σύμπραξης του Pitbull με τους Stereotypes, Ε-40 και Abraham Mateo. Το “Jungle” δεν ξεφεύγει από το τετριμμένο, αλλά από ότι φαίνεται διόλου βαρετό για το κοινό, καλοκαιρινό του ύφος, όπου με τον uptempo ρυθμό καταφέρει να ξεσηκώνει μικρούς και μεγάλους. Έχοντας στο πλευρό του όλα αυτά τα τρανταχτά ονόματα της μουσικής βιομηχανίας, ο Pitbull για ακόμα μία φορά τραβάει τα βλέμματα πάνω του.

Για τις ανάγκες, λοιπόν, προώθησης τόσο του τραγουδιού, αλλά και του νέου του δίσκου, ο Κουβανός τραγουδιστής έδωσε εικόνα στο “Jungle”. Μία παρέα ανδρών χάνονται στην ζούγκλα, από όπου προσπαθούν να διαφύγουν και καταλήγουν όλοι μαζί σε ένα κότερο, γεμάτο αιθέριες γυναικείες παρουσίες κι άφθονη καλοπέραση.

“Greatest Hits” φέρει ως τίτλο το ολοκαίνουριο album του Pitbull, η επίσημη κυκλοφορία του οποίου έγινε την 1η Δεκεμβρίου 2017, μέσω της Mr. 305 Inc. Το εν λόγω compilation album ήρθε ως follow-up του “Climate Change”, το δέκατο studio album του Pitbull που κυκλοφόρησε στις 17 Μαρτίου της ίδιας χρονιάς. Το εν λόγω album μέχρι σήμερα δεν έχει καταφέρει να αποκτήσει μεγάλη απήχηση στο κοινό, ενώ τα singles αυτού κρίθηκαν μέτρια, κάτι παράδοξο για τον Pitbull.

Pitbull & Stereotypes feat. Abraham Mateo & E-40 – Jungle

Back To Top