skip to Main Content

Νέο Video Clip | King Tuff – Psycho Star

Ο King Tuff ανακοίνωσε την κυκλοφορία του πέμπτου album της καριέρας του και μοιράστηκε ένα παράξενο video clip για το πρώτο, επίσημο single του album με τίτλο “Psycho Star”.

Τίτλος τραγουδιού: “Psycho Star”

Καλλιτέχνης: King Tuff

Μουσική / Στίχοι: N/A

Σκηνοθεσία: Cameron Dutra

Από το album: “The Other” 

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 13 Απριλίου 2018

Art-Cover:

Ο Αμερικανός, garage rock καλλιτέχνης, Kyle Thomas, ευρέως γνωστός ως King Tuff, φαίνεται πως έχει επιστρέψει για τα καλά. Την προηγούμενη εβδομάδα κυκλοφόρησε το πρώτο του τραγούδι, μετά από τέσσερα χρόνια, με τον τίτλο “The Other”. Πριν μερικές ημέρες, ο Tuff ανακοίνωσε την κυκλοφορία ενός καινούριου, solo album – του πέμπτου, της καριέρας του- , το οποίο ονομάζεται “The Other” και αποτελεί follow-up του “Black Moon Spell”, του 2014. Πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 13 Απριλίου, από την Sub Pop, με μια tracklist 10 τραγουδιών και πολλές guest εμφανίσεις από τους Ty Segall, Jenny Lewis, Greta Morgan και Mikal Cronin.

Μιλώντας για τον ήχο του νέου album, ο Tuff αναφέρει: «Άφησα τα τραγούδια να με οδηγήσουν εκεί που ήθελαν, αντί να προσπαθήσω να τα πιέσω προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση. Ο King Tuff υποτίθεται πως ήμουν πάντα εγώ. Όταν άρχισα να το κάνω αυτό ως έφηβος, ήταν οτιδήποτε ήθελα να είναι. Ο King Tuff ποτέ δεν ήταν μόνο ένα πράγμα. Υποτίθεται πως είναι τα πάντα».

Μαζί με την ανακοίνωση του “The Other”, ο Tuff μοιράστηκε και ένα καινούριο video clip για το πρώτο, επίσημο single του album, με τίτλο “Psycho Star”. Πρόκειται για ένα psychedelic τραγούδι, στο οποίο ο Tuff τραγουδάει “Chaos and confusion/ Maybe that is really all we are/ The universe is probably an illusion”. Το “Psycho Star”, συνοδεύεται από ένα παράξενο οπτικό υλικό, σε σκηνοθεσία Cameron Dutra, στο οποίο ο Tuff εκτελεί το τραγούδι στην μέση του δρόμου, περιτριγυρισμένος από χορεύτριες που φορούν στολές διαβόλου.

King Tuff – Psycho Star

Back To Top