skip to Main Content

Νέο Video Clip | Chris Young – Hangin’ On

Ο Chris Young μας… στέλνει διακοπές, μέσα από το video clip του “Hangin’On”.

Τίτλος τραγουδιού: “Hangin’ On”

Καλλιτέχνης: Chris Young

Μουσική / Στίχοι: Josh Hoge, Corey Crowder & Chris Young

Σκηνοθεσία: N/A

Από το album: “Losing Sleep”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 20 Οκτωβρίου 2018

Art-Cover:

Ο country, τραγουδιστής και στιχουργός, Chris Young, κυκλοφόρησε ένα καινούριο, ηλιόλουστο video clip για το τραγούδι του “Hangin’On”. Το τραγούδι αυτό, πρόκειται για το δεύτερο single που συμπεριλαμβάνεται στο έβδομο, studio album του Aμερικανού καλλιτέχνη, με τίτλο “Losing Sleep”. Το “Losing Sleep”, κυκλοφόρησε στις 20 Οκτωβρίου από την RCA Records Nashville, ως follow-up του “It Must Be Christmas”, του 2016.

Το “Hangin’ On”, πρόκειται για ένα mid-tempo τραγούδι, στο οποίο ο Young εξομολογείται τον έρωτά του για μια κοπέλα: “Yeah I’m hangin’ on, hangin’ on/ To every word you say/ Every move you make/ I’m hangin’ on, hangin’ on/ Wondering what’s up next/ Girl, I can’t wait”

Στο video clip του “Hangin’ On”, που κυκλοφόρησε μόλις εχθές (26/02), ο Chris Young μας φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στο καλοκαίρι, αφού αυτό διαδραματίζεται στην Clearwater Beach της Φλόριντα. Τα γυρίσματά του, έγιναν σε συνεργασία με το τουριστικό γραφείο της περιοχής, και έτσι το video περιέχει μερικά εντυπωσιακά, εναέρια πλάνα της παραλίας. Πρωταγωνιστές του video clip είναι ένα νεαρό ζευγάρι, που απολαμβάνει μια ρομαντική ημέρα στην παραλία πίνοντας κοκτέιλ, το οποίο τελικά, στο τέλος της ημέρας, καταλήγει να βρίσκεται ανάμεσα στο κοινό του Young, καθώς αυτός τραγουδάει το “Hangin’On”.

Chris Young - Hangin' On

Back To Top