skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Shawn Mendes – In My Blood

Ο Shawn Mendes “το έχει στο αίμα του” και μας το τραγουδά!

Τίτλος τραγουδιού“In My Blood”

Καλλιτέχνης: Shawn Mendes

Μουσική / Στίχοι: Robin Weisse, Scott Harris, Teddy Geiger, Geoff Warburton, Shawn Mendes

Από το LP: “SM3”

Ημερομηνία κυκλοφορίας LP: Ιούνιος 2018

Art-Cover:

Ο Shawn Mendes επέστρεψε με κάτι νέο, δισκογραφικά! Το νέο του τραγούδι με τίτλο “In My Blood” είναι ότι πιο ώριμο μας έχει παρουσιάσει μέχρι σήμερα από άποψη σύνθεσης, στίχου αλλά και παραγωγής. Πρόκειται για ένα τραγούδι που έγραψε ο ίδιος με την πολύτιμη συμβολή των Robin Weisse, Scott Harris, Geoff Warburton και Teddy Geiger, με τον τελευταίο να επενδύει το τραγούδι και με τα υποστηρικτικά φωνητικά του.

Το “In My Blood” παραμένει να είναι μια σύνθεση σταθερή στα ακουστικά μονοπάτια του Mendes, ωστόσο έχει μια βαρύτερη και ισχυρότερη προσέγγιση πράγμα που καθιστά και την ερμηνεία του άκρως απολαυστική! Χρησιμεύει ως το πρώτο επίσημο single από το επερχόμενο τρίτο studio album του Καναδού τραγουδοποιού, με τίτλο “SM3” (το follow up του “Illuminate” του 2016), το οποίο θα κυκλοφορήσει στα καταστήματα τον Ιούνιο μέσω της Island Records.

Σε ένα tweet που δημοσίευσε ο Shawn λίγο πριν κυκλοφορήσει το “In My Blood”, έγραψε: “Απλά ήθελα να γράψω αυτό το σημείωμα πριν κυκλοφορήσει το τραγούδι απόψε και να πω πόσο ενθουσιασμένος είμαι που επιτέλους θα το ακούσετε όλοι εσείς. Ξέρω ότι ήμουν πολύ ήσυχος κατά τη διάρκεια της δημιουργίας αυτού του album και απλώς ήθελα να σας ευχαριστήσω με όλη μου την καρδιά που είστε πάντα εκεί και με υποστηρίζετε όλη την ώρα. Αυτό το τραγούδι είναι ότι πιο κοντινό στην καρδιά μου, που έχω γράψει ποτέ και ελπίζω να σας αρέσει όπως και όλη η νέα μουσική μου που σας έρχεται. Σας αγαπώ και σας εκτιμώ όλους τόσο πολύ! Ευχαριστώ!”

Shawn Mendes - In My Blood

Back To Top