skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Sugarland – Bigger

Οι Sugarland μοιράζονται μαζί μας ακόμα ένα τραγούδι από τον επερχόμενο δίσκο τους, “Bigger”!

Τίτλος τραγουδιού“Bigger”

Καλλιτέχνης: Sugarland

Μουσική / Στίχοι: N/A

Από το LP: “Bigger”

Ημερομηνία κυκλοφορίας LP: T.B.A.

Art-Cover:

Περί τα τέλη του Δεκέμβρη της περασμένης χρονιάς, οι Sugarland κυκλοφόρησαν τον προπομπό του επερχόμενου κι έκτου κατά σειρά δίσκου τους, με τίτλο “Bigger”. Το Αμερικανικό country συγκρότημα σηματοδότησε, λοιπόν, την επάνοδό του στο μουσικό προσκήνιο, έπειτα από οχτώ χρόνια απουσίας, με το τραγούδι τους, “Still The Same”, υποδηλώνοντας ότι είναι ακόμα κοντά μας και είναι έτσι όπως τους θυμόμαστε.

Το μουσικό duo, που απαρτίζεται από τους Kristian Bush και Jennifer Nettles επέστρεψε δυναμικά με ακόμα μία δημιουργία τους, η οποία έχει τον τίτλο “Bigger”. Country ηχοχρώματα είναι ξανά κοντά μας από το πιο γνήσιο duo, που η απουσία του όλο αυτό το διάστημα ήταν αισθητή. Διατηρώντας, λοιπόν, όλα τα γνώριμα χαρακτηριστικά τους, ακούμε την Nettles να ανοίγει την καρδιά της και να μοιράζεται μαζί μας το κατά πόσο θέλει να γίνει «πιο μεγάλη». Το τραγούδι ήρθε κοντά μας στις 16 Απριλίου και μπορείς να το απολαύσεις ευθύς αμέσως.

Αξίζει να σημειώσουμε πως πέρα από την Nettles που κυκλοφόρησε στον ενδιάμεσο χρόνο τα δύο studio albums της “That Girl” (2014) και “Playing With Fire” (2016), ο Bush δεν έμεινε στάσιμος. Το 2015 μας σύστησε το solo debut album του, «Southern Gravity», ένας δίσκος που έλαβε μέτρια απήχηση στο κοινό και η υψηλότερη θέση που έφτασε στα charts ήταν η θέση Νο.6 στα Australia Country Album Charts και UK Country Album Charts.

Sugarland - Bigger

Back To Top