skip to Main Content

Νέο Video Clip | Wolfine & Maluma – Bella (Remix)

Μία reggaeton δημιουργία έλαβε την τελική της εικόνα από τους Wolfine και Maluma!

Τίτλος τραγουδιού“Bella (Remix)”

Καλλιτέχνης: Wolfine & Maluma

Μουσική / Στίχοι: Maluma, Wolfine

Σκηνοθεσία: N/A

Από το LP: Digital Single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 4 Απριλίου 2018

Art-Cover:

Ο Andrés Felipe Zapata Gaviria, γνωστός ως Wolfine, είναι Κολομβιανός τραγουδιστής με ενεργό δράση στη μουσική βιομηχανία από το 1998. Έχοντας κυκλοφορήσει δύο albums μέχρι στιγμής, με τίτλο “Wolfine” (2012) και “La Versatilidad de la Calle” (2013), ο Wolfine είναι ξανά στο προσκήνιο με νέο τραγούδι, το οποίο κυκλοφόρησε επίσημα στις 4 Απριλίου, και έχει τίτλο “Bella”. Σε συνεργασία, λοιπόν, με τον Maluma ο Wolfine έφερε στην επιφάνεια το remix του εν λόγω τραγουδιού, το οποίο αποτελεί μία εύρυθμη, reggaeton-latin δημιουργία, με έντονο το ερωτικό στοιχείο.

Στις 3 Μαΐου, οι δύο καλλιτέχνες κυκλοφόρησαν το video clip του “Bella”, στο οποίο παρακολουθούμε τους δύο καλλιτέχνες να συμπράττουν αρμονικά στον χορό, αλλά και στην ερμηνεία, ενώ παράλληλα βλέπουμε μία πανέμορφη, Λατίνα γυναίκα να περιπλανιέται χαμένη στους δρόμους του Λος Άντζελες, όπου τελικά βρίσκει το άλλο της μισό. Πολυσύχναστοι δρόμοι, φώτα και άφθονος έρωτας είναι όλα όσα χαρακτηρίζουν το video clip του “Bella”.

Ο Maluma, το νέο είδωλο της νεολαίας από τον κόσμο της latin μουσικής σκηνής, αναμένεται να κυκλοφορήσει το επερχόμενο νέο του album με τίτλο “F.A.M.E.” στις 18 Μαΐου. Προσφάτως ακούσαμε και είδαμε από αυτόν το video clip του για το τραγούδι “Marinero”, ένα τραγούδι που εκφράζει τον πόνο μίας αδικοχαμένης αγάπης.

Wolfine & Maluma – Bella (Remix)

Back To Top