skip to Main Content

Νέο Video Clip | Cimorelli – Last Summer

Οι αδερφές Cimorelli “ξαναχτυπούν” με νέο υλικό!

Τίτλος τραγουδιού“Last Summer”

Καλλιτέχνης: Cimorelli

Μουσική / Στίχοι: Lauren Cimorelli

Σκηνοθεσία: Ν/Α

Από το LP: “Sad Girls Club”

Ημερομηνία κυκλοφορίας LP: 27 Οκτωβρίου 2017

Art-Cover:

Μία μελωδική μπαλάντα συστήνει στο κοινό του το γυναικείο συγκρότημα, Cimorelli, το οποίο δεν ξεχνάει να μας χαρίζει συχνά νέο υλικό. Ο λόγος γίνεται αυτή τη φορά για το τραγούδι “Last Summer”, η επίσημη κυκλοφορία του οποίου πραγματοποιήθηκε στις 12 Μαΐου του 2018. Το τραγούδι περιλαμβάνεται στο studio album των Cimorelli, με τίτλο “Sad Girls Club”, η επίσημη κυκλοφορία του οποίου πραγματοποιήθηκε στις 27 Οκτωβρίου της χρονιάς που μας πέρασε (2017). Δεκαπέντε συνολικά τραγούδια περιλαμβάνονται στο νέο δισκογραφικό εγχείρημα των Cimorelli, το οποίο μπορείς εύκολα να απολαύσεις και μέσω των ψηφιακών πλατφορμών.

Τα έξι κορίτσια, που πέρα από αδερφές είναι και οι καλύτερες φίλες, ακούνε στα ονόματα Christina, Katherine, Lisa, Amy, Lauren και Dani Cimorelli και η περίοδος που διανύουν είναι μία από τις πιο δημιουργικές τους μέχρι στιγμής. Αξίζει να σημειώσουμε πως οι Cimorelli ανακαλύφθηκαν από την Universal Music, έπειτα από την δημοσίευση στο YouTube διασκευών που πραγματοποιούσαν οι ίδιες. Στο ενεργητικό τους έχουν πέντε EPs, ένα mixtape και δυο studio albums, “Up At Night” και “Alive”.

Αυτή την περίοδο, αξίζει να σημειώσουμε πως οι Cimorelli συνεχίζουν την προώθηση του πιο πρόσφατου δίσκου τους, “Sad Girls Club”.

Cimorelli – Last Summer

Back To Top