skip to Main Content

Νέο Video Clip | Cœur de pirate feat. Loud – Dans la nuit

Ένα σχέδιο απόδρασης λαμβάνει τη δική του εικόνα στο video clip της Coeur de Pirate για το “Dans la nuit”!

Τίτλος τραγουδιού“Dans la nuit”

Καλλιτέχνης: Cœur de pirate feat. Loud

Μουσική / Στίχοι: Loud & Cœur de pirate

Σκηνοθεσία: William Fradette

Από το LP: “En cas de tempête, ce jardin sera fermé”

Ημερομηνία κυκλοφορίας LP: 1 Ιουνίου 2018

Art-Cover:

Ακόμα ένα τραγούδι από τον επόμενο κι έκτο κατά σειρά δίσκο της μοιράστηκε με το κοινό η Béatrice Martin, γνωστή με το καλλιτεχνικό της όνομα Coeur de Pirate. Η 28χρονη Γαλλίδα τραγουδίστρια της indie pop μουσικής σκηνής έγινε ευρέως γνωστή μέσα από το single της “Comme des enfants”, που κυκλοφόρησε το 2009 μέσα από τον ομώνυμο, debut δίσκο της.

Όλο αυτό το διάστημα η Coeur de Pirate έχει ένα πιστό κοινό που την ακολουθεί, αλλά και πέντε συνολικά studio albums στο ενεργητικό της και σε διάστημα έντεκα ετών. Αυτή την περίοδο όλα δείχνουν πως η Γαλλίδα τραγουδίστρια προετοιμάζεται για την κυκλοφορία του επόμενου και πολυαναμενόμενου δίσκου της, για τον οποίο προς το παρόν δεν έχουν υπάρξει πιο συγκεκριμένες πληροφορίες. Πρόκειται ωστόσο για το follow-up του “Roses”, έναν δίσκο που κυκλοφόρησε το 2015 και κατάφερε να ξεπεράσει τις 52.000 πωλήσεις στον Καναδά.

Ο λόγος λοιπόν γίνεται για το εύρυθμο “Dans la nuit”, το οποίο κυκλοφόρησε σε συνεργασία με τον Καναδό τραγουδιστή Loud, ενώ συνοδεύτηκε από το video clip του, την σκηνοθετική επιμέλεια του οποίου ανέλαβε κι έφερε εις πέρας ο William Fradette. Σε αυτό παρακολουθούμε την Coeur de Pirate ξαπλωμένη στο πάτωμα, ενώ η πορεία του clip δείχνει πως πρόκειται για μία απόπειρα απεγκλωβισμού της ίδιας από τον σύντροφό της, μετά την ομηρία της.

Cœur de pirate feat. Loud - Dans la nuit

Back To Top