skip to Main Content

Νέο Video Clip | John Mayer – New Light

O John Mayer μας ταξιδεύει μέσα από το νέο και χαριτωμένο video clip για το «New Light».

Τίτλος τραγουδιού“New Light”

Καλλιτέχνης: John Mayer

Μουσική / Στίχοι: No I.D., John Mayer

Σκηνοθεσία: N/A

Εταιρεία: Snack Money

Από το LP: Digital Single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 10 Μαΐου 2018

Art-Cover:

Εκμεταλλευόμενος απλά οπτικά εφέ καταφέρνει να συνδυάσει εικόνες, που με πρωταγωνιστή τον ίδιο τον καλλιτέχνη που μοιάζει μόλις να έχει ξυπνήσει, μας μεταφέρει από μια φάρμα μέχρι και μια βουνοπλαγιά, κι από της πυραμίδες της Αιγύπτου σε ένα γήπεδο του baseball. Πρόκειται για ένα video γεμάτο εναλλαγές τοπίων και τον Mayer απλά να το διασκεδάζει με τη ψυχή του, επιδίδοντας μέχρι και σε κινήσεις κλισέ, που όμως καταφέρουν να μεταδώσουν μια θετική ενέργεια.

Ο John Mayer σχολιάζοντας το φτωχό budget της δημιουργίας του clip, απαντά μέσω του Instagram:

«Χρειαζόμουν να δημιουργήσω ένα video για το ‘NewLight’ αλλά κανείς δεν μπορούσε να συμφωνήσει για το budget, οπότε πήγα σε ένα μέρος στην πόλη και δημιούργησα αυτό με τη βοήθεια μιας εταιρείας που συνήθως φτιάχνουν videos γενεθλίων και για τελετές Bar Mitzvah».

Θα έλεγε κανείς πως το όλο concept του video “ταιριάζει γάντι” με το στυλ του τραγουδιού, που θυμίζει τα ‘80s, με soul και disco ήχους να γυρίζουν τον χρόνο στα παλιά. Να σημειώσουμε πως στη δημιουργία του τραγουδιού συνέβαλε και ο hip-hop παραγωγός No I.D., ο οποίος έχει συνεργαστεί προηγουμένως με τους Jay-Z, Common, Kanye West, Drake και πολλούς ακόμα.

Το «New Light» αποτελεί το πρώτο solo τραγούδι ύστερα από τη κυκλοφορία του «The Search for Everything» το 2017 και προσεχώς αναμένουμε περισσότερα.

John Mayer - New Light

Back To Top