skip to Main Content

Νέο Video Clip | Backyard Babies – Shovin’ Rocks

Οι Backyard Babies «γιορτάζουν», με το νέο τραγούδι και video clip του “Shovin’ Rocks”…

Τίτλος τραγουδιού“Shovin’ Rocks”

Καλλιτέχνης: Backyard Babies

Μουσική / Στίχοι: Backyard Babies

Σκηνοθεσία: Peder Carlsson

Εταιρεία: Century Media Records

Από το LP: “Sliver & Gold”

Ημερομηνία κυκλοφορίας LP: T.B.A.

Art-Cover:

Οι Punk-rockers Backyard Babies «κλείνουν» τα 30 τους χρόνια! Μετά από πολλές συναυλίες και τρία χρόνια αποχής από τις ηχογραφήσεις, αποφάσισαν να επιστρέψουν δυναμικά. Έχουν ήδη ανακοινώσει ότι αρχές του 2019 θα κυκλοφορήσουν νέο δίσκο με τίτλο “Silver & Gold” από την Century Media Records.

Έτσι, έδωσαν στους fans τους ένα νέο τραγούδι του δίσκου, το “Shovin’ Rocks” μαζί με το video clip. Στο clip βλέπουμε τους Backyard Babies πολύ ευδιάθετους να τραγουδούν και να παίζουν το “Shovin’ Rock”. Εντυπωσιακή είναι η εμφάνισή τους, χαρακτηριστική «punk-ικη». Αλυσίδες, καρφιά, τατουάζ και «χαλκάδες» κλέβουν τις εντυπώσεις μαζί την απίστευτη ενέργειά τους. Το συγκρότημα για το “Shovin’ Rocks” είναι πολύ ενθουσιασμένο και αυτό φαίνεται από τις δηλώσεις τους: «Αν δεν αγαπάτε το τραγούδι μας, δεν αγαπάτε το rock’n’roll!».

Αυτή η συνεργασία έφερε πολύ χαρά και ενθουσιασμό, όχι μόνο στους Backyard Babies αλλά και στη δισκογραφική τους. Ο επικεφαλής της Century Media Records, Jens Prueter, με τη σειρά του αναφέρει: «Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι μία μπάντα και μία δισκογραφική συνεργάζονται ξανά τόσα χρόνια μετά. Τελευταία φορά ήταν πριν 12 χρόνια στον δίσκο “People Like People Like People Like Us” και είναι υπέροχο ότι συναντηθήκαμε ξανά στα 30 τους χρόνια. Το νέο single είναι η αρχή ενός πάρτυ που θα αργήσει να τελειώσει».

Μετά από αυτές τις δηλώσεις και από τις δύο πλευρές, αναμένουμε έναν δίσκο πολύ δυνατό που θα μείνει στην ιστορία.

Σαράμπαλη Κασιαλμά Ρόζα

Backyard Babies - Shovin' Rocks

Back To Top