skip to Main Content

Νέο Music Video | Lia Hide – Johnny and I

Είσαστε έτοιμοι για εκτόξευση παρέα με την Lia Hide και το νέο της, οπτικοποιημένο music video για το τραγούδι “Johnny and I”!

Τίτλος τραγουδιού: “Johnny and I”

Καλλιτέχνης: Lia Hide

Μουσική / Στίχοι: Lia Hide

Σκηνοθεσία: –

Εταιρεία: B-OtherSide Records

Από το LP: “Tells No Fairytales”

Ημ/νία κυκλοφορίας LP: 15 Μαρτίου 2019

Art-Cover:

Ένα πράγμα δεν θα αλλάξει η Lia Hide από τα μουσικά της αποτελέσματα και αυτό είναι ο σκοταδισμός. Ένας σκοταδισμός που πηγάζει από τα μύχια της ψυχής της και που μας κάνει να αναρωτιόμαστε τι κρύβει μέσα της. Αυτό είναι που την καθιστά κι ενδιαφέρουσα καλλιτέχνη. Η Hide από τα πρώιμα στάδια της καριέρας της κατάφερε να κεντρίσει το ενδιαφέρον του κοινού, το οποίο πιστά συνεχίζει να την ακολουθεί.

Έχοντας προσφάτως κυκλοφορήσει την νέα της δισκογραφική δουλειά, με τίτλο “Tells No Fairytales”, η Lia Hide παρουσιάζει το music video για το τραγούδι της “Johnny and I”. Η σταδιακή ενδυνάμωση της μουσικής του τραγουδιού δημιουργεί κάτι σαν αδρεναλίνη στο άκουσμά της, ενώ τα συνολικά 7:30 περίπου λεπτά που χρειάζονται για να ολοκληρωθεί το τραγούδι δεν αποτελεί πρόβλημα σε αυτό. Εξάλλου η Hide μας έχει συνηθίσει σε μεγάλης διάρκειας τραγούδια και είναι κάτι που αναμένουμε.

Σε μουσική, λοιπόν, και στίχους δικούς της, το “Johnny and I” έλαβε την τελική του εικόνα και δόθηκε στη δημοσιότητα στις 10 Απριλίου. Έτοιμες εικόνες από εν δυνάμει αστροναύτες που υπακούουν σε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες / εκπαιδεύσεις που χρειάζονται με σκοπό να εκτοξευτούν στο διάστημα είναι όλα όσα μπορείς να απολαύσεις κι εσύ στο video που ακολουθεί.

Lia Hide - Johnny and I

Back To Top