skip to Main Content

News | Ένα κινηματογραφικό αφιέρωμα κυκλοφόρησε για τον Avicii (video)

Είσαστε έτοιμοι να περιηγηθείτε στον behind-the-scenes κόσμο του Avicii;

Ο μακροχρόνιος σκηνοθέτης και στενός φίλος του Avicii, ο Levan Tsikurishvili, πήρε την πρωτοβουλία να μας μεταφέρει στο ‘άβατο’ του διάσημου DJ και μουσικού παραγωγού. Η ζωή πίσω από τις κάμερες και μακριά από τις σκηνές φαίνεται να είναι εξίσου φανταστικά στην σύντομα, αλλά καθ’όλα περιεκτική ζωή του Avicii.

Ένα tribute video -όπως αναφέρεται- ήρθε στο προσκήνιο στις 24 Ιουνίου με το μοναδικό “Heaven” να ακούγεται σαν χαλί στο background. Πλάνα δημιουργημένα με drones και smart phones τελευταίας τεχνολογίας ήταν όλα όσα χρειάστηκε ο Tsikurishvili όλα τα χρόνια της συνεργασίας του με τον Avicii για να φτάσουμε στο σημερινό αποτέλεσμα.

Σε κείμενο που συνοδεύει το video στις ψηφιακές πλατφόρμες, ο Tsikurishvili αναφέρει: “Ονομάζομαι Levan Tsikurishvili κι έχω δουλέψει με τον Tim από το 2013. Κατά τη διάρκεια αυτών των χρόνων, έχουμε κάνει οχτώ music videos, τρεις live ταινίες και δύο ντοκιμαντέρ μαζί. Το 2016, αμέσως μετά το τελευταίο του show, ο Tim, ο Awat -παιδικός φίλος του Tim- κι εγώ περάσαμε 19 υπέροχες ημέρες στη Μαδαγασκάρη, στο Il Saint Marie. Μιλήσαμε για τα πάντα, γελάσαμε, παίξαμε Monopoly, διασκεδάσαμε με τους λεμούριους, κι εξερευνήσαμε όλο το νησί μαζί. Τώρα, δυόμισι χρόνια αργότερα, επέστρεψα στο νησί για να θυμηθώ τον Tim, για να τιμήσω τον θρύλο του και για να δημιουργήσω ξανά τις αναμνήσεις που θα μείνουν μαζί μας για πάντα.”

Έπειτα από αυτά τα ειλικρινή και συγκινητικά λόγια, ο Levan αφήνει μία σημείωση λέγοντας το εξής: “Αυτό το video είναι μία συλλογή από videos του smartphone μου συν κάποιων μερών από το αχρησιμοποίητο υλικό του ντοκιμαντέρ ‘Avicii: True Stories’ και καινούριο υλικό. Έκανα επίσης κάποια καινούρια 3D animation με σκοπό να δημιουργήσω ξανά στιγμές για τις οποίες δεν έχω καθόλου κινηματογραφικό υλικό.”

Avicii - Heaven (Tribute Video)

Back To Top