skip to Main Content

Identify the song | Ποια είναι τα τραγούδια στις νέες διαφημίσεις για τα νέα μοντέλα της Jeep;

Τρία νέα διαφημιστικά spots για την Jeep που επενδύονται από τρία ολοκαίνουρια τραγούδια!

Τίτλος τραγουδιού: 1.“Main Attrection”, 2. “Nomad”, 3. “Sign (feat. Eric Zayne)”

Καλλιτέχνης: Jeremy Renner

Μουσική / Στίχοι: ​Jeremy Renner

Από το LP: digital singles

Εταιρεία: Record Street Music

Ημ/νία κυκλοφορίας singles: 9 Ιουλίου 2019

Art-Cover:

Η νέα καμπάνια της Jeep που παρουσιάζει τα νέα της μοντέλα, έχει τίτλο “Summer of Jeep” και ως πρωταγωνιστή τον ηθοποιό Jeremy Renner, γνωστό από τις συμμετοχές του σε μεγάλα blockbusters του κινηματογράφου όπως: “The Hurt Locker”, “The Town” και στις σειρές ταινιών “Bourne”, “Mission Impossible” και “The Avngers”. Τρία διαφημιστικά spots παρουσιάζουν στον κόσμο τα μοντέλα Grand Cherokee, Jeep Compass και Jeep Wrangler. Οι τίτλοι των διαφημιστικών είναι “Main Attraction”, “Nomad” και “Sign” αντίστοιχα, οι οποίοι είναι παρμένοι από το εκάστοτε τραγούδι με το οποίο επενδύεται το κάθε διαφημιστικό spot.

Ερμηνευτής των τραγουδιών δεν είναι άλλος από τον ίδιο τον πρωταγωνιστή τους, τον Jeremy Renner, ο οποίος εκτός από την καριέρα του ως ηθοποιός επενδύει πλέον και στην καριέρα του ως τραγουδιστής. Πρόκειται για τρία stand-alone-singles που κυκλοφόρησαν ταυτόχρονα με την πρόσφατη πρεμιέρα των διαφημίσεων της Jeep, ενώ στο “Sign”, συμμετέχει και ο ανερχόμενος τραγουδιστής/τραγουδοποιός και παραγωγός Eric Zayne!

Αρκετά από τα τραγούδια του Renner, όπως τα “Nomad” και “Sign”, εμφανίζονται και στο soundtrack της ταινίας “Arctic Dogs”, μια ταινία κινουμένων σχεδίων που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τον Νοέμβριο, όπου ο Renner δανείζει τη φωνή του σε μια αλεπού. Στην ταινία θα ακούγονται και οι φωνές των James Franco, Alec Baldwin και Anjelica Huston.

Trailers

Jeremy Renner - Main Attraction

Jeremy Renner - Nomad

Jeremy Renner - Sign

Back To Top