skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Miranda Lambert – Tequila Does

Η Miranda Lambert στο νέο της τραγούδι “Tequila Does”!

Τίτλος τραγουδιού“Tequila Does”

Καλλιτέχνης: Miranda Lambert

Μουσική / Στίχοι: Jack Ingram, Jon Randall, Miranda Lambert

Εταιρεία: Vanner Records

Από το LP: “Wildcard”

Ημ/νία κυκλοφορίας LP: 1 Νοεμβρίου 2019

Art-Cover:

Η Miranda Lambert συνεχίζει την προώθηση της επερχόμενης δουλειάς της, “Wildcard”, και μάς παρουσιάζει ακόμη ένα single από αυτήν. Μία country-rock δημιουργία είδε το φως της δημοσιότητας κι έχει τίτλο “Tequila Does”. Πρόκειται για το 12ο τραγούδι της επίσημης tracklist του νέου της album, το οποίο θα κυκλοφορήσει την 1η Νοεμβρίου μέσω της RCA Nashville. Μέσω του εν λόγω single η Lambert δηλώνει την ανάγκη της να αγαπηθεί και να την κατανοήσουν, ακριβώς όπως πιστεύει πως κάνει η τεκίλα.

Το εν λόγω τραγούδι κυκλοφορεί ως ένα από τα promotional singles του δίσκου, ενώ στα μέσα του καλοκαιριού ακούσαμε το lead single αυτού. Το τραγούδι έχει τίτλο “It All Comes Out in the Wash” και μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα κατάφερε να φτάσει στη θέση Νο.16 του αμερικανικού Country Airplay.

Από τα συνολικά 14 τραγούδια που περιλαμβάνονται στον δίσκο, η Lambert έχει ήδη κυκλοφορήσει επτά από αυτά, ανάμεσα μάλιστα στα οποία βρίσκεται και η συνεργασία της με την Maren Morris (“Way Too Pretty for Prison”). Αυτή την περίοδο αξίζει να αναφέρουμε πως η 35χρονη τραγουδίστρια βρίσκεται στην περιοδεία της “Roadside Bars & Pink Guitars Tour”, η οποία θα ολοκληρωθεί στις 22 Νοεμβρίου.

Miranda Lambert - Tequila Does

Back To Top