skip to Main Content

Νέο Music Video | J Balvin – Blanco

Ο J Balvin κυκλοφόρησε το κατάλευκο music video του για το νέο του single “Blanco”!

Τίτλος τραγουδιού“Blanco”

Καλλιτέχνης: J Balvin

Μουσική / Στίχοι: N/A

Σκηνοθεσία: Colin Tilley

Εταιρεία: UMG Recordings

Από το LP: digital single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 15 Νοεμβρίου 2019

Art-Cover:

Έπειτα από την άκρως επιτυχημένη συνεργασία του με τους The Black Eyed Peas, στο τραγούδι “Ritmo (Bad Boys for Life)”, ο J Balvin επέστρεψε παρουσιάζοντας το νέο του digital single, “Blanco”. “Blanco” σημαίνει λευκό και μαζί με το τραγούδι, ο Κολομβιανός τραγουδιστής της reggaeton μουσικής σκηνής έφερε στη δημοσιότητα ένα κατάλευκο music video. Θα μπορούσε να είναι εμπνευσμένο από το παραμύθι της “Βασίλισσας του Χιονιού” ή απλώς να μας προϊδεάζει για τον φετινό χειμώνα που αργεί βασανιστικά να έρθει στην Ελλάδα.

Σε κάθε περίπτωση, θα μπορούσαμε να πούμε πως πρόκειται για ένα από τα πιο ωραία music videos του τραγουδιστή που εναρμονίζεται πλήρως με τους στίχους του τραγουδιού. Στην σκηνοθετική επιμέλεια του video συναντάμε τον Colin Tilley, του οποίου τις οδηγίες ακολουθεί πιστά ο 34χρονος καλλιτέχνης.

Λίγο πριν από την επίσημη πρεμιέρα του τραγουδιού, ο J Balvin φρόντισε να ενημερώσει το κοινό του για το τι πρόκειται να κυκλοφορήσει μέσω του λογαριασμού του στο Instagram. Οι trippy χορευτές, ο εναρμονισμένος με το περιβάλλον J Balvin και το reggaeton/hip-hop δημιούργημα σχημάτισαν ένα ευχάριστο κλίμα για όλους.

J Balvin - Blanco

Back To Top