skip to Main Content

Νέο Remix/Συνεργασία | Buju Banton feat. Tory Lanez – Trust (Remix)

Ο Buju Banton παρουσιάζει το νέο του remix για το τραγούδι “Trust”, με τη συμμετοχή του Tory Lanez!

Τίτλος τραγουδιού“Trust (Remix)”

Καλλιτέχνης: Buju Banton feat. Tory Lanez 

Μουσική / Στίχοι: Pablo Preciado, Oscarcito, Farruko

Εταιρεία: Gargamel Music

Από το LP: digital single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 20 Μαρτίου 2020

Art-Cover:

Ο θρύλος του Dancehall, Buju Banton παρουσιάσει πρόσφατα ένα ολοκαίνουριο remix του τραγουδιού του “Trust” στο οποίο συμμετέχει ο γνωστός rapper από το Τορόντο, Tory Lanez.

Η αρχική έκδοση του τραγουδιού κυκλοφόρησε πριν από τέσσερις μήνες περίπου, έχοντας συγκεντρώσει πάνω από 4 εκατομμύρια streams. Το επίσημο music video που ακολούθησε ένα μήνα μετά, έχει συγκεντρώσει αντίστοιχα 5 εκατομμύρια views και καταμέτρηση με ένα στόλο εκτίμηση ανατροφοδότησης του ανεμιστήρα. Μαζί με τις προηγούμενες κυκλοφορίες του, όπως τα τραγούδια “Country for Sale” και “Steppa”, ο “Gargamel” πραγματοποιεί ένα θριαμβευτικό δισκογραφικό comeback.

Αυτό το remix ακολουθεί την κυκλοφορία του συνεργατικού album “Steppaz Riddim” που κυκλοφόρησε τον περασμένο Φεβρουάριο, όπου το όνομα του βραβευμένου με Grammy καλλιτέχνη, βρέθηκε δίπλα σε εκείνα Delly Ranx, Tony Curtis, General B, Ghost κ.α. Ο Banton υπέγραψε επίσης ένα δισκογραφικό συμβόλαιο με την Roc Nation στα τέλη του 2019, αποκαλύπτοντας ότι η συμφωνία έγινε μέσω της σχέσης του με τη Rihanna και τον Omar Grant.

Buju Banton feat. Tory Lanez - Trust (Remix)

Back To Top