skip to Main Content

Νέο Music Video | YUNGBLUD – Weird!

Το νέο του music video για το “Weird!” κυκλοφόρησε ο YUNGBLUD και είναι εδώ για να το απολαύσεις!

Τίτλος τραγουδιού: “Weird!”

Καλλιτέχνης: YUNGBLUD

Μουσική/Στίχοι: Matt Schwartz, YUNGBLUD

Σκηνοθεσία: Tom Pallant/YUNGBLUD

Εταιρεία: Interscope Records

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 23 Απριλίου 2020

Art-Cover:

Ευχάριστα φαίνεται να περνάει την ώρα του στην καραντίνα ο YUNGBLUD, με αποτέλεσμα να μας παρουσιάζει σήμερα το νέο του music video για το τραγούδι “Weird!”. Έχοντας στο πλευρό του τρεις φίλους κι ακολουθώντας τις σκηνοθετικές οδηγίες του Tom Pallant βάζοντας παράλληλα τη δική του “πινελιά” μας παρουσιάζουν στιγμές από την καθημερινότητά τους στο σπίτι τους στο Λος Άντζελες.

Αξίζει να σημειώσουμε πως ο Yungblud ήταν από τους πρώτους καλλιτέχνες που υιοθέτησε τη ζωντανή μετάδοση από το σπίτι  του, ανεβάζοντας το “The Yungblud Show” αφού αναγκάστηκε να ακυρώσει μια σειρά από ημερομηνίες της παγκόσμιας περιοδείας του μέσα στον Μάρτιο. Από τότε χτυπάει νούμερα που ξεπερνούν τις 600.000 προβολές και έχει πλέον γίνει μια εβδομαδιαία εκπομπή ξεκαρδιστικών σκετς με τη συμμετοχή διάσημων προσώπων όπως η Kelly Osbourne και ο Travis Barker.

Τώρα επανέρχεται με ένα ολοκαίνουριο single με τίτλο “Weird!”, που αναφέρεται στην “παράξενη” εποχή που ζούμε: «Βρισκόμαστε σε μια περίεργη εποχή της ζωής μας» τραγουδά στο ρεφρέν του επίκαιρου και άκρως radio-friendly τραγουδιού του!

YUNGBLUD - Weird!

Back To Top