skip to Main Content

Νέο Music Video | KT Tunstall feat. Grace Savage & The Freelance Hellraiser- Wash Ya Hands

Η KT Tunstall μας προτρέπει να πλύνουμε τα χέρια μας, σε συνεργασία με τους Grace Savage και The Freelance Hellraiser, μέσα από το νέο της single “Wash Ya Hands” και από το κωμικό music video του!

Τίτλος τραγουδιού“Wash Ya Hands

Καλλιτέχνης: KT Tunstall feat. Grace Savage, The Freelance Hellraiser

Μουσική / Στίχοι: Grace Savage, Kate Tunstall, Roy Kerr

Σκηνοθεσία: N/A

Εταιρεία: El Gato Records

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 5 Ιουνίου 2020

Art-Cover:

Εν μέσω της καραντίνας που μας επέβαλε ο COVID-19, αμέτρητοι καλλιτέχνες θέλησαν να περάσουν τα δικά τους μηνύματα μέσω της μουσικής τους. Η Σκωτσέζα τραγουδίστρια και τραγουδοποιός που κινείται στα alternative και folk rock “λημέρια”, KT Tunstall, δεν αποτελεί εξαίρεση στον κανόνα και για τον λόγο αυτό δίνει τη δική της κατεύθυνση με το τραγούδι “Wash Ya Hands” μέσα από μία ιδιαίτερη συνεργασία.

Στο πλευρό, λοιπόν, της 44χρονης τραγουδίστριας συναντάμε την βρετανίδα πρωταθλήτρια στο beatbox Grace Savage, αλλά και τον Roy Kerr, κατά κόσμον The Freelance Hellraiser, βετεράνο στα mash-ups της παγκόσμιας, μουσικής βιομηχανίας. Μέσω του “ανεβαστικού” single της η KT Tunstall μας υπενθυμίζει τον τρόπο που χρειάζεται να πλένουμε τα χέρια μας ένεκα του COVID-19, το πως να κρατάμε επαφές με τους φίλους μας, ακόμη και το πως να προστατεύουμε τους άλλους όταν βήχουμε.

Κατά τη διάρκεια του video θα παρακολουθήσουμε την Σκωτσέζα τραγουδίστρια, αλλά και την Grace Savage και τον Kerr να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες της, με τους στίχους του τραγουδιού να “περνούν” από την οθόνη μας.

KT Tunstall feat. Grace Savage & The Freelance Hellraiser- Wash Ya Hands

Back To Top