skip to Main Content

Νέο E.P. | Ānemi – SWIM: Upbeat Part

  • Ημερομηνία κυκλοφορίας: 19 Ιουνίου 2020
  • Εταιρεία: Ānemi
  • Μορφή: Digital Release

Οι Ānemi, µια µπάντα Indietronica/Electro-Pop, αποτελείται από µια οµάδα νέων δηµιουργικών µουσικών. Με βάση την Αθήνα, χαρακτηριστικό τους είναι η ευελιξία τους ανάµεσα στα είδη, ξεπερνώντας τα µουσικά όρια µε τον µοναδικό τους ήχο. Τα τρία κύρια µέλη είναι: Amaria – Φωνή/µουσική, Chop Juggler – Παραγωγή και JLogo – Κιθάρα.

Αυτό που τους ξεχωρίζει είναι το flow των τραγουδιών τους που βγάζει ένα ονειρικό vibe και, όπως συµβολίζει και το όνοµά τους, πειραµατίζονται πάντα µε νέες ιδέες και ήχους. Το πρώτο τους EP, που µιλάει για τις ανησυχίες τους περί κοινωνίας και mindfulnes, έγινε διαθέσιµο digitaly κοµµάτι-κοµµάτι, καθώς το κάθε single θίγει ένα άλλο ζήτηµα.

Για να γιορτάσουν την έναρξη του καλοκαιριού, οι Ānemi ετοίµασαν τα πιο αισιόδοξα και χορευτικά τραγούδια τους µέχρι τώρα: τα “Sun Kids” και “CORELLIA”. Από την πρώτη τους κυκλοφορία το περασµένο καλοκαίρι (2019), ενηµέρωσαν τους ακροατές τους ότι το “SWIM”, το πρώτο τους EP, θα είναι µια σειρά κυκλοφοριών που αφηγούνται µια ιστορία για την κοινωνία και τους ανθρώπους. Κάθε τραγούδι τους έχει µια απόχρωση σχεδόν διαγνωστική, εποµένως τα νέα τραγούδια τους είναι µέρος του concept αυτού.

Το “Sun Kids”, ένας ύµνος για την ατοµική ελευθερια έκφρασης και του πνεύµατος, µιλάει για τον αντίκτυπο της κοινωνίας στον ατοµικισµό χρησιµοποιώντας ένα χορευτικό hook και µια έξυπνη αναλογία.

To “CORELLIA”, χρησιµοποιεί µια ιστορία ενός κοριτσιού µε ελεύθερο πνεύµα ως µεταφορά για τις αιωνια νεαρές ψυχές µας. Και τα δύο τραγούδια, εµπνευσµένα από το ελληνικό καλοκαίρι, είναι χτισµένα γύρω από µια µπασογραµµή και µια µελωδία που σε κάνουν να χορεύεις αµέσως και να ξεχνάς τις ανησυχίες σου

Δ.Τ.

Art Cover:

Tracklist:

1. Sun Kids 3:36

2. CORELLIA 3:52

Playlist

Back To Top