skip to Main Content

Νέο Music Video | blink-182 – Quarantine

Οι blink-182 κυκλοφόρησαν το νέο τους single, “Quarantine”!

Τίτλος τραγουδιού: “Quarantine”

Καλλιτέχνης: blink-182

Μουσική/Στίχοι: Brian Lee, Mark Hoppus, Travis Barker

Σκηνοθεσία: N/A

Εταιρεία: Columbia Records, Sony Music Entertainment

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 7 Αυγούστου 2020

Art-Cover:

Οι blink-182 αφήνουν τη δική τους “πινελιά” για την εποχή που ζούμε μέσα στην καραντίνα εξαιτίας του COVID-19. Πρόκειται για μία σκληροπυρηνική, rock δημιουργία που αγγίζει τα όρια της punk, με τη μουσική και τους στίχους της να φέρουν την υπογραφή των Brian Lee, Mark Hoppus, αλλά και του πασίγνωστου drummer Travis Barker.

Με ένα εκκεντρικό εξώφυλλο να συνοδεύει το τραγούδι, οι blink-182 περνούν το δικό τους μήνυμα προς το κοινό που τους ακούει. Μία εμφανώς “καταβεβλημένη” φουσκωτή κούκλα συμβολίζει την ταλαιπωρία που έχει υποστεί ο κόσμος παγκοσμίως. Μέσα, λοιπόν, από το νέο του single, το συγκρότημα παίρνει τον λόγο για να μιλήσει για όλες τις δυσκολίες που καλούμαστε να περάσουμε, αλλά και για όλα εκείνα τα οποία θεωρούσαμε δεδομένα μέχρι πρότινος.

Το μουσικό αυτό υλικό κυκλοφόρησε έπειτα από την τελευταία, ολοκληρωμένη, δισκογραφική δουλειά των blink-182, με τίτλο “Nine”. Μαζί με το τραγούδι το φως της δημοσιότητας είδε και το music video αυτού, κατά το οποίο τα μέλη του συγκροτήματος εμπλέκονται ανάμεσα στα special effects δημιουργώντας ένα ασπρόμαυρο και “σκοτεινό” πλάνο.

blink-182 - Quarantine

Back To Top