skip to Main Content
Menu

Discography & ID : Chris Isaak

Discography & ID : Chris Isaak

Ύψος

ID

Καλλιτεχνικό Όνομα: Chris Isaak

Πραγματικό Όνομα : Christopher Joseph Isaak

Άλλοι χαρακτηρισμοί : «O Roy Orbison των 90’s»

Ημερομηνία Γέννησης: 26 Ιουνίου 1956

Τόπος γέννησης: Stockton, California, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.

Επάγγελμα: τραγουδιστής, συνθέτης, ηθοποιός, κριτής σε talent show.

Σύζυγοι: Δεν έχει παντρευτεί ποτέ ως τώρα.

Τέκνα: Δεν έχει αποκτήσει παιδιά ως τώρα.

Γονείς : Joe Isaak (οδηγός κλαρκ) και Dorothy Vignolo (εργάτρια σε εργοστάσια πατάτας)

Ενεργός στη μουσική: 1984-σήμερα

Βραβεία: Ο Chis Isaak έχει κερδίσει μέχρι σήμερα 5 βραβεία:

1 ASCAP Film and Television Music Award, 3 MTV Video Music Awards, 1 Stockton Art Commission (career-achievement award)

Websitechrisisaak.com

Discography

Start Here
Start Here
1985 – Silvertone
1985 – Silvertone
1986 – Chris Isaak
1986 – Chris Isaak
1989 – Heart Shaped World
1989 – Heart Shaped World
1991 – Wicked Game (Compilation)
1991 – Wicked Game (Compilation)
1993 – San Francisco Days
1993 – San Francisco Days
1995 – Forever Blue
1995 – Forever Blue
1996 – Baja Sessions
1996 – Baja Sessions
1998 – Speak of the devil
1998 – Speak of the devil
2002 – Always got tonight
2002 – Always got tonight
2004 – Christmas
2004 – Christmas
2006 – Best of Chris Isaak (Compilation)
2006 – Best of Chris Isaak (Compilation)
2008 – Live in Australia
2008 – Live in Australia
2009 – Mr. Lucky
2009 – Mr. Lucky
2010 – Chris Isaak Live at the Fillmore
2010 – Chris Isaak Live at the Fillmore
2011 – Beyond the Sun
2011 – Beyond the Sun
2015 – First Comes the Night
2015 – First Comes the Night

Start Here

  • Η δισκογραφία του Chris Isaak αποτελείται από: 12 studio albums, 2 live albums και 3 συλλογές.
  • O Isaak ήταν μαθητής στο Amos Alonzo Stagg High School στο βόρειο Stockton, από όπου αποφοίτησε το 1974. Ήταν πρόεδρος της τάξης του και τα τρία χρόνια, με αποκορύφωμα την εκλογή του ως πρόεδρος των φοιτητών τον τελευταίο χρόνο. Στη συνέχεια σπούδασε στο τοπικό κολέγιο, San Joaquin Delta Community College, πριν από τη μεταβίβαση στο University of the Pacific, όπου αποφοίτησε με πτυχίο στην αγγλική γλώσσα και τις Επικοινωνιακές Τέχνες το 1981. Ήταν επίσης σε ένα πρόγραμμα ανταλλαγής σπουδαστών που του επέτρεψε να σπουδάσει για ένα διάστημα στην Ιαπωνία. Μετά την αποφοίτησή του από το κολέγιο, ο Isaak δημιούργησε το πρώτο του συγκρότημα, τους Silvertone.
  • Αυτή η rockabilly μπάντα των Silvertone αποτελείτο από τους: James Calvin Wilsey (κιθάρα), Rowland Salley (μπάσο) και Kenney Dale Johnson (τύμπανα), οι οποίοι παρέμειναν με τον Isaak ως η μόνιμη υποστηρικτική του μπάντα.
  • Η μεγαλύτερη του επιτυχία μέχρι σήμερα παραμένει το τραγούδι «Wicked Games» που κυκλοφόρησε το 1989 από το 3o album του, «Heart Shaped World». Έχει διασκευαστεί περισσότερο από 40 φορές από διαφορετικούς καλλιτέχνες ενώ στο video clip του τραγουδιού πρωταγωνιστεί μαζί με τον Isaak, το super model, Helena Christensen. Το μουσικό video clip για το τραγούδι του «Wicked Game» κατετάγη στην 13η θέση με τα 100 καλύτερα  Videos του VH1.
  • To 1990 επιλέχθηκε ως ένας από τους 50 ομορφότερους ανθρώπους στον κόσμο από το περιοδικό People. Επίσης το VH1 τον κατέταξε στην 68η με τους 100 πιο sexy καλλιτέχνες.
  • Το 1999 το τραγούδι «Baby did a bad bad thing» συμπεριλήφθηκε στο soundtrack της ταινίας «Eyes wide shut» του Stanley Kubrick. Την ίδια χρονιά κυκλοφόρησε και το video clip του τραγουδιού με συμπρωταγωνίστρια του, το super-model, Laetitia Casta. To τραγούδι είχε κυκλοφορήσει 4 χρόνια νωρίτερα με το album του «Forever Blue» χωρίς όμως να σημειώσει σημαντική επιτυχία, η οποία ήρθε όταν ο Kubrick αποφάσισε να το εντάξει στην ταινία του.
  • Το όνομά του έχει συνδεθεί στενά με τον σκηνοθέτη David Lynch, ο οποίος έχει χρησιμοποιήσει πολλές φορές τη μουσική του σε ταινίες ενώ του έδωσε και ένα μεγάλο ρόλο στην ταινία του,«Twin Peaks: Fire Walk with Me».
  • Ως ηθοποιός έχει συμμετάσχει σε πολλές μεγάλες κινηματογραφικές και τηλεοπτικές επιτυχίες όπως: «Married to the Mob» (1988), «The Silence of the Lambs» (1991), «That Thing You Do!» (1996), «A Dirty Shame» (2004), και «The Informers» (2008). Στην τηλεόραση έχει εμφανιστεί στις σειρές «Friends» και «From the Earth to the Moon».
  • Από το 2001 ως το 2004 πρωταγωνιστούσε στο τηλεοπτικό show «The Chris Isaak show» όπου μαζί με την μπάντα του συνόδευε ερμηνευτικά άλλους μεγάλους ηθοποιούς και γνωστούς celebrity guests.
  • To 2005 πήρε μέρος στην κριτική επιτροπή του talent show «The X Factor Australia» στο πλευρό των: James Blunt, Danii Minogue και Guy Sebastian.
  • Το 2009 το The Biography Channel παρουσίασε το «The Chris Isaak Hour», μια εκπομπή με συνέντευξη στον Isaak και αποσπάσματα από μια συναυλία προς τιμήν του όπου συμμετείχαν καλλιτέχνες όπως: Trisha Yearwood, Stevie Nicks, Smashing Pumpkins, Chicago, Glen Campbell, Michael Bublé, Yusuf Islam (a.k.a. Cat Stevens) και Jewel.
  • Στο παρελθόν ήταν ερασιτέχνης μποξέρ και τώρα είναι δεινός surfer.
  • Έχει κερδίσει πολλές αξιοσημείωτες υποψηφιότητες για βραβεία ως τραγουδιστής αλλά και ως ηθοποιός όπως 2 υποψηφιότητες για Grammy το 1996 στις κατηγορίες «Best Rock Album» και «Best Rock Vocal Performance – Male» αλλά και μια υποψηφιότητα για βραβείο Razzie («Χρυσό Βατόμουρο») στην κατηγορία «Worst New Star» για την ερμηνεία του στην ταινία «Little Buddha» το 1993.

1985 – Silvertone

  • Κυκλοφόρησε: 10 Ιανουαρίου 1985
  • Εταιρεία: Warner Bros. Records
  • Μορφή: CD, LP, κασέτα
  • Singles από το «Silvertone»:
  1. «Dancin'» Κυκλοφόρησε: 1985
  2. «Gone Ridin'» Κυκλοφόρησε: 1985
  3. «Livin’ for Your Lover» Κυκλοφόρησε: 1986

 

Tracklist:

1. «Dancin'» – 3:44

2. «Talk to Me» – 3:04

3. «Livin’ for Your Lover» – 2:56

4. «Back on Your Side» – 3:14

5. «Voodoo» – 2:44

6. «Funeral in the Rain» – 3:18

7. «The Lonely Ones» – 3:12

8. «Unhappiness» – 3:10

9. «Tears» – 2:44

10. «Gone Ridin'» – 2:36

11. «Pretty Girls Don’t Cry» – 2:24

12. «Western Stars» – 3:12

13. «Another Idea» – 2:53 (U.S. edition only)

1986 – Chris Isaak

  • Κυκλοφόρησε: Δεκέμβριο 1986
  • Εταιρεία: Warner Bros. Records
  • Μορφή: CD, LP, κασέτα
  • Πιστοποιήσεις: AUS: Gold
  • Singles από το «Chris Isaak»:
  1. «You Owe Me Some Kind of Love» Κυκλοφόρησε: 1987
  2. «Blue Hotel» Κυκλοφόρησε: 1987
  3. «Lie to Me» Κυκλοφόρησε: 1987
  4. «Heart Full of Soul» Κυκλοφόρησε: 1987

 

Tracklist:

1. «You Owe Me Some Kind of Love» – 3:51

2. «Heart Full of Soul» – 3:20

3. «Blue Hotel» – 3:10

4. «Lie to Me» – 4:12

5. «Fade Away» – 4:15

6. «Wild Love» – 2:57

7. «This Love Will Last» – 2:45

8. «You Took My Heart» – 2:31

9. «Cryin'» – 2:30

10. «Lovers Game» – 2:55

11. «Waiting for the Rain to Fall» – 3:39

1989 – Heart Shaped World

  • Κυκλοφόρησε: Ιούνιο 1989
  • Εταιρεία: Reprise Records
  • Μορφή: CD, LP, κασέτα
  • Πιστοποιήσεις: CA: Platinum, US: 3× Platinum
  • Singles από το «Heart Shaped World»:
  1. «Don’t Make Me Dream About You» Κυκλοφόρησε: 1989
  2. «Wicked Game» Κυκλοφόρησε: 1990
  3. «Blue Spanish Sky» Κυκλοφόρησε: 1991

 

Tracklist:

1. «Heart Shaped World» 3:26

2. «I’m Not Waiting» 3:15

3. «Don’t Make Me Dream About You» 3:30

4. «Kings of the Highway» 4:44

5. «Wicked Game» 4:46

6. «Blue Spanish Sky» 3:57

7. «Wrong to Love You» 4:17

8. «Forever Young» 3:20

9. «Nothing’s Changed» 4:05

10. «In the Heat of the Jungle» 6:20

11. «Diddley Daddy» 4:05

1991 – Wicked Game (Compilation)

  • Κυκλοφόρησε: 14 Ιανουαρίου 1991
  • Εταιρεία: Reprise Records
  • Μορφή: CD, LP, κασέτα
  • Πιστοποιήσεις: US: Gold, UK: 2× Platinum
  • Singles από το «Wicked Game»:
  1. «Blue Hotel» (re-release) Κυκλοφόρησε: 1991
  2. «Lie to Me» (re-release) Κυκλοφόρησε: 1991
  3. «Dancin'» (re-release) Κυκλοφόρησε: 1991

 

Tracklist:

1. «Wicked Game»

2. «You Owe Me Some Kind of Love»

3. «Blue Spanish Sky»

4. «Heart Shaped World»

5. «Heart Full of Soul»

6. «Funeral in the Rain»

7. «Blue Hotel»

8. «Dancin'»

9. «Nothing’s Changed»

10. «Voodoo»

11. «Lie to Me»

12. «Wicked Game» (Instrumental)

1993 – San Francisco Days

  • Κυκλοφόρησε: 13 Απριλίου 1993
  • Εταιρεία: Reprise Records
  • Μορφή: CD, LP, κασέτα
  • Πιστοποιήσεις: AUS: Gold, CA: Gold, US: Gold
  • Singles από το «San Francisco Days»:
  1. «Can’t Do a Thing (to Stop Me)» Κυκλοφόρησε: 1993
  2. «San Francisco Days» Κυκλοφόρησε: 1993
  3. «Solitary Man» Κυκλοφόρησε: 1993
  4. «Two Hearts» Κυκλοφόρησε: 1993

 

Tracklist:

1 «San Francisco Days»

2. «Beautiful Homes»

3. «Round ‘N’ Round»

4. «Two Hearts»

5. «Can’t Do a Thing (To Stop Me)»

6. «Except the New Girl»

7. «Waiting»

8. «Move Along»

9. «I Want Your Love»

10. «5:15»

11. «Lonely With a Broken Heart»

12. «Solitary Man»

1995 – Forever Blue

  • Κυκλοφόρησε: 23 Μαΐου 1995
  • Εταιρεία: Reprise Records
  • Μορφή: CD, LP, κασέτα
  • Πιστοποιήσεις: AUS: 3× Platinum, CA: Gold, US: Platinum
  • Singles από το «Forever Blue»:
  1. «Somebody’s Crying» Κυκλοφόρησε: 1995
  2. «Baby Did a Bad, Bad Thing» Κυκλοφόρησε: 1995
  3. «Go Walking Down There» Κυκλοφόρησε: 1995

 

Tracklist:

1 «Baby Did a Bad Bad Thing» – 2:54

2. «Somebody’s Crying» – 2:46

3. «Graduation Day» – 3:11

4. «Go Walking Down There» – 2:49

5. «Don’t Leave Me on My Own» – 2:14

6. «Things Go Wrong» – 3:00

7. «Forever Blue» – 2:42

8. «There She Goes» – 3:14

9. «Goin’ Nowhere» – 2:52

10. «Changed Your Mind» – 3:51

11. «Shadows in a Mirror» – 3:59

12. «I Believe» – 3:09

13. «The End of Everything» – 3:05

1996 – Baja Sessions

  • Κυκλοφόρησε: 8 Οκτωβρίου 1996
  • Εταιρεία: Reprise Records
  • Μορφή: CD, LP, κασέτα
  • Πιστοποιήσεις: US: Gold
  • Singles από το «Baja Sessions»:
  1. «Think of Tomorrow» Κυκλοφόρησε: 1996
  2. «Dancin'» (1996 version) Κυκλοφόρησε: 1996

 

Tracklist:

1. «Pretty Girls Don’t Cry» – 3:09

2. «Back on Your Side» – 3:03

3. «Only the Lonely» – 2:53

4. «South of the Border (Down Mexico Way)» – 3:10

5. «I Wonder» – 2:55

6. «Wrong to Love You» – 3:55

7. «Waiting for My Lucky Day» – 2:38

8. «Yellow Bird» – 2:29

9. «Two Hearts» – 3:19

10. «Return to Me» – 2:17

11. «Dancin'» – 3:57

12. «Sweet Leilani» – 2:16

13. «Think of Tomorrow» – 2:57

1998 – Speak of the devil

  • Κυκλοφόρησε: 22 Σεπτεμβρίου 1998
  • Εταιρεία: Reprise Records
  • Μορφή: CD, LP
  • Πιστοποιήσεις: AUS: Platinum
  • Singles από το «Speak of the devil»:
  1. «Flying» Κυκλοφόρησε: 1998
  2. «Please» Κυκλοφόρησε: 1998

Tracklist:

1. «Please» – 3:34

2. «Flying» – 3:08

3. «Walk Slow» – 3:01

4. «Breaking Apart» – 3:45

5. «This Time» – 3:12

6. «Speak of the Devil» – 3:30

7. «Like the Way She Moves» – 2:49

8. «Wanderin'» – 2:42

9. «Don’t Get So Down on Yourself» – 3:11

10. «Black Flowers» – 2:43

11. «I’m Not Sleepy» – 2:36

12. «7 Lonely Nights» – 2:09

13.»Talkin’ ’bout a Home» – 4:44

14. «Super Magic 2000» – 3:45

2002 – Always got tonight

  • Κυκλοφόρησε: 12 Φεβρουαρίου 2002
  • Εταιρεία: Reprise Records
  • Μορφή: CD, LP
  • Πιστοποιήσεις: AUS: Gold
  • Singles από το «Always got tonihgt»:
  1. «Let Me Down Easy» Κυκλοφόρησε: 2002
  2. «One Day» Κυκλοφόρησε: 2002

 

Tracklist:

1. «One Day»

2. «Let Me Down Easy»

3. «Worked It Out Wrong»

4. «Courthouse»

5. «Life Will Go On»

6. «Always Got Tonight»

7. «Cool Love»

8. «Notice the Ring»

9. «I See You Everywhere»

10. «American Boy»

11. «Somebody to Love»

12. «Nothing to Say»

2004 – Christmas

  • Κυκλοφόρησε: 12 Οκτωβρίου 2004
  • Εταιρεία: Reprise Records
  • Μορφή: CD, digital download
  • Singles από το «Christmas»:
  1. «Santa Claus Is Coming to Town» (with Stevie Nicks) Κυκλοφόρησε: 2004

Tracklist:

1 «Rudolph the Red-Nosed Reindeer» – 2:12

2. «Have Yourself a Merry Little Christmas» – 3:10

3. «Santa Claus Is Coming to Town» – 2:30  (with Stevie Nicks)

4. «Washington Square» – 3:22

5. «Blue Christmas» – 2:20

6. «The Christmas Song» – 2:47

7. «Hey Santa!» – 2:43

8. «Let It Snow» – 2:29

9. «Christmas on TV» – 2:19′

10. «Pretty Paper» – 2:33

11. «White Christmas» – 2:32

12. «Mele Kalikimaka» – 1:56

13. «Brightest Star» – 3:03

14. «Last Month of the Year» (Traditional) – 2:14

15. «Gotta Be Good» – 2:42

16. «Auld Lang Syne» (Traditional) – 1:09

Australian edition bonus tracks

17. «I’ll Be Home for Christmas» – 2:48

18. «Santa Bring My Baby Back» – 2:12

2006 – Best of Chris Isaak (Compilation)

  • Κυκλοφόρησε: 9 Μαΐου 2006
  • Εταιρεία: Reprise Records
  • Μορφή: CD, digital download
  • Πιστοποιήσεις: AUS: 3× Platinum
  • Singles από το «Best of Chris Isaak»:
  1. «Wicked Game» (re-release) Κυκλοφόρησε: 2010

Tracklist:

1 «San Francisco Days» (1993)

2. «Somebody’s Crying» (1995)

3. «Wicked Game» (1989)

4. «Baby Did a Bad, Bad Thing» (1995)

5. «Let Me Down Easy» (2002)

6. «Two Hearts» (1993)

7. «King Without a Castle» (2006)

8. «Only the Lonely» (1996)

9. «Speak of the Devil» (1998)

10. «Blue Spanish Sky» (1989)

11. «You Owe Me Some Kind of Love» (1987)

12. «Can’t Do a Thing (To Stop Me)» (1993)

13. «Let’s Have a Party» (2006)

14. «Dancin'» (1985)

15. «Blue Hotel» (1987)

16. «Please» (1998)

17. «I Want You to Want Me» (2006)

18. «Forever Blue» (Acoustic Version) (2006)

iTunes exclusive Bonus Tracks:

19. «Waiting» (Acoustic Version)

20. «Don’t Leave Me on My Own» (Acoustic Version)

2008 – Live in Australia

  • Κυκλοφόρησε: 17 Οκτωβρίου 2008
  • Εταιρεία: Universal Music
  • Μορφή: CD, digital download

 

Tracklist:

1 Speak of the Devil – 4:15

2. Let Me Down Easy – 4:05

3. Intro (To «I’ll Go Crazy») – 1:37

4. I’ll Go Crazy – 3:13

5. Go Walkin’ Down There – 3:43

6. Wicked Game – 5:02

7. Lonely with a Broken Heart – 2:49

8. Intro (To «Baby Did a Bad Bad Thing») – 1:28

9. Baby Did a Bad Bad Thing – 4:26

10. This Love Will Last – 3:13

11. Waiting – 3:04

12. Blue Darlin’ – 3:31

13. Intro (To «Only the Lonely») – 2:03

14. Only the Lonely – 2:51

15. One Day – 4:19

16. Somebody’s Crying – 2:49

17. Blue Hotel – 3:14

18. San Francisco Days – 4:04

19. Dancin’ – 4:08

20. Blue Spanish Sky – 3:57

iTunes Store exclusive track

21. American Boy – 3:08

2009 – Mr. Lucky

  • Κυκλοφόρησε: 24 Φεβρουαρίου 2009
  • Εταιρεία: Wicked Game/Reprise Records
  • Μορφή: CD, digital download
  • Singles από το «Mr.Lucky»: 
  1. «We Let Her Down» Κυκλοφόρησε: 2009
  2. «You Don’t Cry Like I Do» Κυκλοφόρησε: 2009
  3. «Breaking Apart» (with Trisha Yearwood) Κυκλοφόρησε: 2009

Tracklist:

1. «Cheater’s Town» 3:37

2. «We Let Her Down» 3:21

3. «You Don’t Cry Like I Do» 4:11

4. «We’ve Got Tomorrow» 2:22

5. «Breaking Apart» (duet with Trisha Yearwood) 3:39

6. «Baby Baby» 3:15

7. «Mr. Lonely Man» 2:41

8. «I Lose My Heart» (duet with Michelle Branch) 2:57

9. «Summer Holiday» 3:05

10. «Best I Ever Had» 4:11

11. «We Lost Our Way» 3:38

12. «Very Pretty Girl» 4:20

13. «Take My Heart» 2:23

14. «Big Wide Wonderful World» 4:04

chrisisaak.com Bonus Tracks:

15. «Got It Bad» 4:21

16. «Dream Deferred» 3:03

iTunes and Amazon.com Bonus Tracks:

17. «She» 4:01

18. «Movie Star is Sleeping» 3:04

19. «Keep the Heartache Real» 3:24

20. «Blues Has Found Us» 3:19

2010 – Chris Isaak Live at the Fillmore

  • Κυκλοφόρησε: 15 Ιουνίου 2010
  • Εταιρεία: Mailboat Records
  • Μορφή: CD, digital download

Tracklist:

1. Lonely with a Broken Heart – 3:16

2. Somebody’s Crying – 2:52

3. Want Your Love – 3:43

4. We Let Her Down – 3:51

5. Graduation Day – 3:27

6. Western Stars – 3:28

7. Speak of the Devil – 3:25

8. Wicked Game – 4:44

9. Best I Ever Had – 3:57

10. Worked It Out Wrong – 3:43

11. Two Hearts – 4:11

12. Take My Heart – 2:43

13. Baby Did a Bad Bad Thing – 6:12

14. San Francisco Days – 2:53

15. Move Along – 3:36

16. Dancin’ – 4:16

17. Blue Spanish Sky – 4:39

2011 – Beyond the Sun

Συλλογή διασκευών από καλλιτέχνες της Sun Records.

  • Κυκλοφόρησε: 18 Οκτωβρίου 2011
  • Εταιρεία: Vanguard Records
  • Μορφή: CD, digital download
  • Πιστοποιήσεις: AUS: Gold
  • Singles από το «Beyond the sun»:
  1. «Live It Up» Κυκλοφόρησε: 2011

 

Tracklist:

Standard Edition:

1. «Ring of Fire» (Johnny Cash 1963)

2. «Trying to Get to You» (Elvis Presley 1955)

3. «I Forgot to Remember to Forget» (Elvis Presley 1955)

4. «Great Balls of Fire» (Jerry Lee Lewis 1957)

5. «Can’t Help Falling in Love» (Elvis Presley 1961)

6. «Dixie Fried» (Carl Perkins 1956)

7. «How’s the World Treating You» (Elvis Presley 1956)

8. «It’s Now or Never» (Elvis Presley 1960)

9. «Miss Pearl» (Jimmy Wages 1957)

10. «Live It Up» (Chris Isaak original)

11. «I Walk the Line» (Johnny Cash 1956)

12. «So Long I’m Gone» (Warren Smith 1957)

13. «She’s Not You» (Elvis Presley 1962)

14.»My Happiness» (Elvis Presley 1953)

Deluxe edition bonus disc:

1. «My Baby Left Me» (Elvis Presley 1956)

2. «Oh, Pretty Woman» (Roy Orbison 1964)

3. «Doin’ the Best I Can» (Elvis Presley 1960)

4. «Your True Love» (Carl Perkins 1957)

5. «Crazy Arms» (Jerry Lee Lewis 1958)

6. «Lovely Loretta» (Chris Isaak original)

7. «Everybody’s in the Mood» (Howlin’ Wolf 1952)

8. «I’m Gonna Sit Right Down and Cry (Over You)» (Elvis Presley 1956)

9. «Love Me» (Elvis Presley 1956)

10. «Doncha’ Think It’s Time» (Elvis Presley 1958)

11. «That Lucky Old Sun» (Jerry Lee Lewis 1956)

Australian Collector’s Edition Bonus Tracks:

1. «Great Balls of Fire» (Westlake Mix 1)

2. «My Baby Don’t Love Me No More» (Chris Isaak original)

3. «Bonnie B»

2015 – First Comes the Night

  • Κυκλοφόρησε:  23 Οκτωβρίου 2015
  • Εταιρεία: Vanguard Records 
  • Singles από το «First comes the night»:
  1. «Please don’t call» Κυκλοφόρησε: 14 Οκτωβρίου 2015

 

Tracklist:

1. «First Comes the Night» 4:18

2. «Please Don’t Call» 5:18

3. «Perfect Lover» 3:33

4. «Down in Flames» 2:54

5. «Reverie» 3:56

6. «Baby, What You Want Me to Do?» 3:00

7. «Kiss Me Like a Stranger» 3:22

8. «Dry Your Eyes» 4:32

9. «Don’t Break My Heart» 2:33

10. «Running Down the Road» 2:40

11. «Insects» 2:53

12. «The Way Things Really Are» 2:38

Chris Isaak Top Videos' Playlist