skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Simple Minds – The Signal and the Noise

To δεύτερο single από τον νέο και αναμενόμενο δίσκο των Simple Minds, είναι εδώ!

Τίτλος τραγουδιού“The Signal and the Noise”

Καλλιτέχνης: Simple Minds

Μουσική / Στίχοι: N/A

Από το album: «Walk Between Worlds»

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 2 Φεβρουαρίου 2018

Art-Cover:

 

Έχοντας απομακρυνθεί εδώ και καιρό από τα εμπορικά μουσικά “λημέρια”, οι Simple Minds φαίνεται πως πλέον έχουν κάνει ειρήνη με τη θέση τους στο pop μουσικό στερέωμα. Το τελευταίο τους album, με τίτλο “Big Music” του 2014 , κατάφερε να κάνει τον τίτλο του, πραγματικότητα, οπότε το γεγονός πως με τον ερχομό του ολοκαίνουριου δίσκου τους, “Walk Between Worlds”, δεν θα ήταν παράξενο εάν θα πρέπει να ενταχθούν σε ένα ευρύτερο φάσμα ηχητικών αποχρώσεων.

Έχοντας κάνει την αρχή με το εντυπωσιακό single και video clip, “Magic”, οι Simple Minds, μάλλον επιδιώκουν να κάνουν μια επιστροφή στις ηλεκτρονικές ρίζες τους. Αυτό επιβεβαιώθηκε με την κυκλοφορία και του δεύτερου επίσημου single του δίσκου που έχει τίτλο “The Signal and the Noise” το οποίο το τοποθετεί στους κόλπους της electronica-disco και ανάμεσα στα πρώτα indie singles που κυκλοφόρησαν ποτέ ο Jim Kerr και το υπόλοιπο team του συγκροτήματος!

Οριοθετημένα σε ένα tracklist διάρκειας 42 λεπτων μόλις, γίνεται σαφές εκ των προτέρων πως αναφερόμαστε ίσως στο πιο συνοπτικό και πειθαρχημένο album ολόκληρης της καριέρας τους. Η αίσθηση του ομφαλού κρατιέται στο ελάχιστο ωστόσο κάθε  τραγούδι μπορεί να κολλήσει στο μυαλό του ακροατή, επιβεβαιώνοντας πως αναφερόμαστε σε κάτι πιο “ελαφρύ” από ότι μας είχαν συνηθίσει μέχρι τώρα. Διατηρώντας ένα αναμφισβήτητα κινηματογραφικό και ειλικρινές μοτίβο, οι Simple Minds αντικατοπτρίζουν τις υπερβολές του παρελθόντος τους. To αποτέλεσμα θα κριθεί συνολικά στις 2 Φλεβάρη, ημερομηνία που αναμένεται να κυκλοφορήσει ολόκληρο το “Walk Between Worlds”.

Simple Minds - The Signal and the Noise

Back To Top