skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Dan + Shay feat. Kelly Clarkson – Keeping Score

Το country duo των Dan + Shay επιστρατεύει την Kelly Klarkson σε ένα ολοκαίνουριο single!

Τίτλος τραγουδιού“Keeping Score”

Καλλιτέχνης: Dan + Shay feat. Kelly Clarkson

Μουσική / Στίχοι: Dan Smyers, Jordan Reynolds, Laura Veltz

Εταιρεία: Warner Bros

Από το LP: “Dan + Shay”

Ημερομηνία κυκλοφορίας LP: 22 Ιουνίου 2018

Art-Cover:

Το τρίτο studio album του country duom, Dan + Shay είναι έτοιμο και ετοιμάζεται για την μεγάλη του ημέρα δηλαδή τις 22 Ιουνίου που θα κυκλοφορήσει σε όλο τον κόσμο, φέροντας ως τίτλο το όνομα του σχήματος.

Το τραγούδι, με τίτλο “Keeping Score”, είναι ένα από τα 11 τραγούδια αυτής της νέας κυκλοφορίας, που θα περιλαμβάνει επίσης ήδη μεγάλες επιτυχίες όπως τα: “Alone Together”, “What Keep You Up Up”, “Stupid Love” και πολλά άλλα. Αυτό όμως που καθιστά το “Keeping Score” ίσως το πιο ενδιαφέρον τραγούδι του δίσκου, είναι πως σε αυτό συμμετέχει και η ταλαντούχα τραγουδίστρια Kelly Clarkson, κάνοντάς το αυτόματα το μοναδικό ντουέτο του!

Τους στίχους και τη μουσική της όμορφης αυτής country-pop μπαλάντας, υπογράφουν οι Jordan Reynolds και Laura Veltz σε συνεργασία με τον Dan Smyers που αποτελεί το 1/2 του σχήματος μαζί με τον Shay Mooney.

Εκτός από τις προαναφερθείσες επιτυχίες, το album θα περιλαμβάνει και τα επίσημα singles “Tequila”, “All To Myself” και το “Speechless”, το οποίο μάλιστα συνοδεύεται από ένα μουσικό video που δημιουργήθηκε με εικόνες από τους γάμους των δύο μελών του συγκροτήματος!

Dan + Shay feat. Kelly Clarkson - Keeping Score

Back To Top