skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Migos – Supastars

Λίγες μέρες πριν την κυκλοφορία του “Culture II”, οι υποψήφιοι για βραβείο Grammy, Migos, κυκλοφόρησαν ένα ακόμη single από το album αυτό, με τίτλο “Supastars”.

Τίτλος τραγουδιού: “Supastars”

Καλλιτέχνης: Migos

Μουσική / Στίχοι: Takeoff, Offset & Quavo

Από το album: “Culture II” 

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 26 Ιανουαρίου 2018

Art-Cover:

Το Αμερικανικό hip-hop/trap τρίο, Migos, κυκλοφόρησε ένα ολοκαίνουριο τραγούδι με τον τίτλο “Supastars”. Περιλαμβάνεται στο επερχόμενο, τρίτο κατά σειρά album των Migos, που ονομάζεται “Culture II”, και ακολουθεί την κυκλοφορία των προηγούμενων singles, “MotorSport”, σε συνεργασία με τις Nicki Minaj και Cardi B, και “Stir Fry”, σε παραγωγή του Pharrell Williams.

Το “Culture II”, πρόκειται να κυκλοφορήσει στο τέλος της εβδομάδας με μία εντυπωσιακή λίστα παραγωγών, που περιλαμβάνει, εκτός του Pharrell, τους Kanye West, Zaytoven και MetroBoomin. Αποτελεί follow-up του breakout album των Migos, “Culture”, που κυκλοφόρησε το 2017 και το οποίο είναι υποψήφιο στην κατηγορία «Καλύτερο Rap Album», στα βραβεία Grammy 2018.

Το ολοκαίνουριο “Supastars”, είναι ένα ρυθμικό trap/hip-hop τραγούδι, σε παραγωγή των Honorable C.N.O.T.E, ( A$AP Ferg, Travis Scott), DJ Durel και Buddah Bless. Μέσα από τους στίχους του, οι “superstars”, Takeoff, Offset και Quavo περιγράφουν τον άγριο και πολυτελή τρόπο ζωής που ακολουθούν σήμερα, χάρη στα πλούτη και την τεράστια φήμη που απολαμβάνουν μέσα από την καριέρα τους: “Supastars out / Brand new cars / We buy the bar now / Swang doors now / F*ck on hoes now / Tats and gold, uh / Rock the shows, uh.”

Migos - Supastars

Back To Top