skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Avicii feat. Vargas & Lagola – Friend Of Mine

Ο Avicii συνεργάζεται με τους Vargas & Lagola για το νέο τραγούδι, “Friend Of Mine”.

Τίτλος τραγουδιού“Friend Of Mine “

Καλλιτέχνης: Avicii feat. Vargas & Lagola

Μουσική / Στίχοι:  Michelle Phillips, John Phillips, Tim Bergling, Vincent Pontare, Salem Al Fakir

Από το album: “AVĪCI”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 10 Αυγούστου 2010

Art-Cover:

Το ταλέντο στην EDM μουσική σκηνή είναι ξανά εδώ και μας παρουσιάζει το νέο του τραγούδι, “Friend Of Mine”. Το house τραγούδι είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας του Avicii με το house duo, Vargas & Lagola. Οι βραβευμένοι με GrammySalem Al Fakir και Vincent Pontare, έχουν συνεργαστεί κι έχουν αναλάβει την παραγωγή τραγουδιών των Katy Perry, Avicii, Seinabo Sey και Axwell & Ingrosso.

Στο εύρυθμο “Friend Of Mine” υπάρχουν μουσικές αναφορές από την dream pop και country μουσική σκηνή, ενώ η μουσική και οι στίχοι αυτού ανήκουν στους Michelle Phillips, John Phillips, Tim Bergling, Vincent Pontare και Salem Al Fakir. Το εν λόγω τραγούδι κυκλοφόρησε στις 22 Αυγούστου, με σκοπό την προώθηση του πρόσφατου EP του Avicii, με τίτλο AVĪCI (01).

Η Universal Music Sweden εμπιστεύτηκε τον Σουηδό DJ και μουσικό παραγωγό, μιας και η επιτυχία του δίσκου φαντάζει σχεδόν αναμενόμενη. Η επίσημη κυκλοφορία του EP χρονολογείται στις 10 Αυγούστου, ενώ μία μέρα μετά από αυτή κυκλοφόρησε και το lead single, “Without You”. Σε σχετικές με το νέο του album δηλώσεις, ο Avicii είπε: “Είμαι πολύ ενθουσιασμένος με την επιστροφή μου στο μουσικό προσκήνιο. Πέρασε αρκετός καιρός από την τελευταία φορά που κυκλοφόρησε κάτι και αρκετός καιρός που ήμουν τόσο ενθουσιασμένος με νέα μουσική!”

Avicii feat. Vargas & Lagola - Friend Of Mine

Back To Top