skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Ayo & Teo – Like Us

Οι Ayo & Teo μας συστήνουν το “Like Us”!

Τίτλος τραγουδιού“Like Us”

Καλλιτέχνης: Ayo & Teo

Μουσική / Στίχοι: Ayo & Teo

Από το album: Digital Single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single : 22 Δεκεμβρίου 2017

Art-Cover:

Οι Ayleo και Mateo Bowles, γνωστοί και ως Ayo & Teo, αποτελούν ένα duo χορευτών από το Μίσιγκαν. Μπορεί η καριέρα τους να ξεκίνησε από το χόμπι τους, τον χορό, ωστόσο φαίνεται πως τα δύο αδέρφια το εξέλιξαν λίγο παραπάνω και το αξιοσημείωτο αποτέλεσμά τους εμφανίστηκε στην μουσική. Οι δυο τους έχουν συμμετάσχει στα video clips του Usher “No Limit” και του Chris Brown “Party”. Το τραγούδι τους “Rolex”, που κυκλοφόρησε στις 15 Μαρτίου 2017 κατάφερε να αγγίξει την θέση Νο.20 του αμερικανικού Billboard Hot 100, με τα views στις διάφορες ψηφιακές πλατφόρμες να έχουν καταφέρει να ξεπεράσουν τα 360 εκ.

Μετά το “Rolex”, οι Ayo & Teo μοιράστηκαν μαζί μας το “Better Off Alone”, το οποίο έδωσε την σκυτάλη στο ολοκαίνουριο digital single τους, “Like Us”. Το εν λόγω τραγούδι ‘ντυμένο’ με hip hop ηχοχρώματα, αναπτύσσει σταδιακά την ταχύτητά του και καταλήγει σε ένα άρτιο μουσικό δημιούργημα. Η μουσική και η σύνθεση αυτού αφορούν αποκλειστική δουλειά των δύο καλλιτεχνών.

Φαίνεται πως το 2018 είναι η χρονιά των Ayo & Teo, οι οποίοι θα φέρουν νέες προτάσεις στο μουσικό προσκήνιο. Οι επιρροές τους στην μουσική ακούνε στα ονόματα των Michael Jackson, Usher, Missy Elliot και Chris Brown. Παράλληλα φαίνεται πως ο κόσμος του YouTube τους ανήκει, καθώς μέχρι στιγμής έχουν καταφέρει να ‘μαζέψουν’ αρκετά εκατομμύρια views στις διάφορες αναρτήσεις τους.

Ayo & Teo – Like Us

Back To Top