skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Idris Elba Presents Charlie AYO feat. Shaznay Lewis – L.U.V

Ο Idris Elba συνεργάζεται με τον Charlie AYO και την Shaznay Lewis των All Saints σε ένα ολοκαίνουριο τραγούδι που θα ακούγεται στη νέα σειρά του Netflix,  “Turn Up Charlie”.

Τίτλος τραγουδιού“L.U.V”

Καλλιτέχνης: Idris Elba Presents Charlie AYO feat. Shaznay Lewis 

Μουσική / Στίχοι: Idris Elba, Charlie AYO

Εταιρεία: 7Wallace

Από το LP: From The Netflix “Turn Up Charlie”

Ημ/νία κυκλοφορίας single : 27 Φεβρουαρίου 2019

Art-Cover:

Η νέα κωμωδία του Idris Elba με τίτλο “Turn Up Charlie” αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 15 Μαρτίου από το Netflix, και ήδη έχει ξεκινήσει μια σειρά από promo φωτογραφίες που προαναγγέλουν αυτή τη δουλειά. Στο ίδιο πλαίσιο κυκλοφόρησε και το τραγούδι των τίτλων της σειράς για το οποίο ο γνωστός ηθοποιός και τραγουδιστής συνεργάζεται με τον Charlie AYO αλλά και την Shaznay Lewis του γνωστού girl-band, All Saints.

Το τραγούδι έχει τίτλο “L.U.V.” και θυμίζει έντονα χορευτικές επιτυχίες της δεκαετίας του 90. Τα φωνητικά στο τραγούδι έχει αναλάβει εξολοκληρου η Lewis ενώ οι δύο κύριοι της συνεργασίας αυτής έχουν γράψει τους στίχους και τη μουσική του.

H σειρά είναι δημιουργία του ίδιου του Elba και του Gary Reich. Το “Turn Up Charlie” παρουσιάζει την ιστορία του ήρωα που υποδύεται ο Elba ο οποίος είναι ένας αγωνιζόμενος DJ και αιώνιος εργένης που του δίνεται μια τελική ευκαιρία για επιτυχία, όταν απρόθυμα γίνεται ο «manny» (άντρας-νταντά) στην κόρη του διάσημου καλύτερου φίλου του (Frankie Hervey). Το cast θα αποτελείται επίσης όπως: Piper Perabo, JJ Feild, Angela Griffin, Guz Khan, Jocelyn Jee Esein, Jade Anouka, Cameron King και Dustin Demri-Burns.

Idris Elba Presents Charlie AYO feat. Shaznay Lewis - L.U.V (From The Netflix Turn Up Charlie)

Back To Top