skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Michael Schenker Fest & Kirk Hammett – Heart And Soul

O Michael Schenker των Scorpions και ο Kirk Hammett των Metallica, μαζί, σε ένα ολοκαίνουριο τραγούδι.

Τίτλος τραγουδιού“Heart And Soul”

Καλλιτέχνης: Michael Schenker Fest & Kirk Hammett

Μουσική / Στίχοι: Michael Schenker Fest, Kirk Hammett

Από το album: “Resurrection”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album: 2 Μαρτίου 2018

Art-Cover:

Ο πρώην κιθαρίστας των UFO και Scorpions, Michael Schenker πρόκειται να παρουσιάσει μια νέα προσπάθεια με το τελευταίο του project, Michael Schenker Fest, που θα έχει τίτλο “Resurrection” και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 2 Μαρτίου.

Πρόσφατα μας παρουσίασε το επίσημο lyric-video για το single, “Heart and Soul”, στο οποίο στο οποίο συμμετέχει ως solo κιθαρίστας, ο Kirk Hammett των Metallica. Ο Hammett ανέκαθεν θεωρούσε τον Schenker, μια σημαντική επιρροή στην πορεία του, ξεχωρίζοντας τον κυρίως για το τραγούδι «Mother Mary» από το δίσκο “Force It” των UFO. “Όταν φτάσαμε στο κιθαριστικό σόλο του τραγουδιού, απλώς ξετρελάθηκα από τον τόνο, τη φρασεολογία και την τεχνική του Michael Schenker”, δήλωσε ο Hammett. “Μέχρι να έρθει το δεύτερο σόλο, με το γρηγορότερο κατέβασμα που είχα ακούσει ποτέ, αισθανόμουν ήδη γεμάτος”.

Οι δύο καλλιτέχνες είχαν συναντηθεί ξανά το 2015 σε ένα επεισόδιο του That Metal Show. Εκτός από τον Hammett, το “Resurrection” διαθέτει κι άλλες αξιοσημείωτες συνεισφορές από τους Robin McAuley, Graham Bonnet και Gary Barden -όλοι τους έχουν παίξει με τον Michael Schenker στο παρελθόν- καθώς και τον Doogie White, πρώην τραγουδιστή των Rainbow που έχει επίσης τραγουδήσει με τον Schenker το, “Temple of Rock”.

Michael Schenker Fest & Kirk Hammett - Heart And Soul

Back To Top