skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Pete Yorn & Scarlett Johansson – Bad Dreams

Pete Yorn και Scarlett Johansson ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους για το τραγούδι “Bad Dreams”.

Τίτλος τραγουδιού: “Bad Dreams”

Καλλιτέχνης: Pete Yorn & Scarlett Johansson

Μουσική / Στίχοι: Ν/Α

Από το EP : “Apart”

Ημερομηνία Κυκλοφορίας single: 20 Απριλίου 2018

Art-Cover:

Την επόμενη εβδομάδα, η Scarlett Johansson επιστρέφει στο ρόλο της Black Widow στη νέα ταινία “Avengers: Infinity War”.Αλλά πριν από αυτό, η όμορφη ηθοποιός ανακοίνωσε και τη δισκογραφική της επιστροφή.

Πίσω στο 2009, η Johansson και ο τραγουδιστής-στιχουργός Pete Yorn συνεργάστηκαν με σκοπό να κυκλοφορήσουν ένα album με ντουέτα που είχε τον τίτλο “Break Up” (αυτό ήταν το δεύτερο album της Johansson καθώς το 2008 κυκλοφόρησε το “Anywhere I Lay My Head”, ένα album με διασκευές σε τραγούδια του Tom Waits την παραγωγή του οποίου είχε αναλάβει ο Dave Sitek των TV On The Radio). Τώρα, ο Yorn και η Johansson ανακοίνωσαν ότι θα κυκλοφορήσουν ένα νέο EP που θα έχει τίτλο “Apart” το οποίο αναμένεται μέσα στην άνοιξη.

Σε ένα δελτίο τύπου, ο Johansson λέει: “Το να μπορώ να επανεξετάσω αυτό το έργο με τον Pete σε ένα εντελώς διαφορετικό πλαίσιο αλλά μέσα στις ίδιες δημιουργικές παραμέτρους είναι μια μοναδική καλλιτεχνική ευκαιρία για μένα. Είναι πάντα χαρά να τραγουδάω με τον Pete γιατί πιστεύω ότι οι φωνές και οι ιστορίες μας αλληλοσυμπληρώνονται”.

Το πρώτο single “Bad Dreams” είναι ένα αστραφτερό rock τραγούδι που εκμεταλλεύεται πολύ την ωραία αντίθεση ανάμεσα στις φωνές του Yorn και του Johansson. Η Sophie Muller έχει σκηνοθετήσει ένα video clip για το τραγούδι, στο οποίο η Johansson και ο Yorn πηγαίνουν σε ένα οδικό ταξίδι γεμάτο… παραισθήσεις!

Pete Yorn & Scarlett Johansson - Bad Dreams

Back To Top