skip to Main Content

Νέα Τραγούδια | Jack White – Connected By Love & Respect Commander

Η μεγάλη επιστροφή του Jack White!

Τίτλος τραγουδιού: “Connected By Love” & “Respect Commander”

Καλλιτέχνης: Jack White

Μουσική / Στίχοι: Jack White

Από το album: “Boarding House Reach”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : T.B.A.

Art-Cover:

Ο Jack White πριν από καιρό αποκάλυψε πως προετοιμάζει ένα νέο album, κυκλοφορώντας ένα ηχητικό video-κολάζ με τη νέα μουσική του. Το video έφερε τον τίτλο “Servings And Portions From My Boardinghouse Reach” και μόλις σήμερα αποκάλυψε πως το επόμενο album θα φέρει πράγματι τον τίτλο “Boarding House Reach”.

Η ανακοίνωση του δίσκου κατέφθασε με δύο ολοκαίνουρια τραγούδια. Πρώτο επίσημο single του είναι το τραγούδι, “Connected By Love”, (το οποίο κυκλοφόρησε και με το συνοδευτικό του video clip από τον Pasqual Gutierrez). Το τραγούδι βρίσκει τον White να ροκάρει τόσο με το synthesizer όσο και με την ακουστική κιθάρα, ενώ στο πλευρό του έχει ένα νέο συγκρότημα που απαρτίζουν ο drummer, Louis Cato (Beyoncé, Q-Tip, John Legend), ο μπασίστας, Charlotte Kemp Muhl των Ghost Of A Saber Tooth Tiger, ο keyboardist, Neal Evans (Soulive, Talib Kweli, John Scofield), ο drummer του David Byrne, Bobby Allende και οι Ann και Regina McCrary του gospel trio, McCrary Sisters, στα φωνητικά. Παράλληλα με το τραγούδι αυτό, ο White προσφέρει ως b-side του άλλο ένα τραγούδι με τίτλο “Respect Commander”, το οποίο γίνεται άμεσα διαθέσιμο με το προ-αγορά του δίσκου.

Το “Boarding House Reach” αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2018 από την Columbia/Third Man records. Επιπλέον, μια περιορισμένη 7″ έκδοση, τριών χρωμάτων, θα κυκλοφορήσει αυτό το Σάββατο, 13/1, για μία μόνο ημέρα, από τις αποθήκες της Third Man Records στο Nashville και στο Detroit. Περισσότερες πληροφορίες διατίθενται στην ιστοσελίδα της εταιρείας.

Jack White - Connected By Love & Respect Commander

Back To Top